ASUS ROG Harpe Mini Core vs Gladius III Core

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan inters0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 118

inters0

Uzman
Selam, iki hatta kesin olmasa da belki üç tane mouse arasından seçim yapmayı düşünüyorum. Öncelikle yurt dışındayım. Bu modelleri ikinci el satış sitelerinden sıfır ayarında buldum.

Hot swapple oldukları için Huano Silent Switch vb Switch alıp sessiz hale getirmeyi düşünüyorum. Şu anki farem Logitech M240, memnunum/rahat fakat küçük olduğu için genelde geriden tutmak zorunda kalıyorum ve bundan dolayı da bu modellerden hangisi iyi olur kestiremedim.

Bazen palm, bazen claw tutuyorum. Genelde Minecraft, Roblox ve hikayeli oyunlar oynuyorum. Sizce hangisi daha konforlu, uzun ömürlü ve kaliteli?

ASUS ROG Harpe Mini Core
ASUS Gladius III Core
ASUS ROG Keris (Bu model tam kesin değil satıcı cevap vermedi)

@michaelscofield hocan sizin fikrinizi merak ediyorum

Son düzenleme:
Bu seçenekler arasından Keris tercih ederdim.
Sebebi nedir hocam, 3 modelin farkı ne? Sıralama yapmanız mumkunmü? Hangi fare hangi tutuş için ideal?

@michaelscofield

@Toby Fox
@xsharke
@i5 7500F
@johan liebert

Hocalarım sizin fikrinizi merak ediyorum. Başka bilgili kişiler varsa onların da fikrini almak için etiketleyebilirsiniz

@michaelscofield

Özelikle öğrenmek istediğim şey;

Gladius 3'te sağda bulunan çıkıntı rahatsız edermi?

Harpe Mini Core'da rahat edermiyim?

Bazen palm bazen claw tutuyorum.

Örnek olması açısından; Gamepower ursa kullanmıştım rahattı. Ama Steelseries rival 3 gen 2 (sanırım) rahat edememiştim, mouse elimden kayıyor gibiydi, kavrayamadım (belki malzeme dokusuylada alakalı olabilir).

Hangisi iyi olur hocam?

@Toby Fox
@xsharke
@i5 7500F
@johan liebert

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…