EmirEffect

Çalışkan
Yer
KKTC / Antalya
Birkaç saat önce bir konu açıp, mağazadan alabileceğim alternatifler hakkında yorumunuzu almıştım. Aylardır gözüm Pelta modelindeydi ama kargo bekleyecek vaktim kalmadığı için ekstra modeller araştırdım ve onlar beni tatmin etmedi. Ancak araştırma yaparken bomba bir detay fark ettim, ASUS yetkili satıcılarından ETERNAL zaten Antalya'da bulunan bir işletmeymiş. Yarın ailemden birisinden rica edip elden satın almasını isteyeceğim. Yine de emin olmak için soruyorum ROG Pelta alınır mı?

İsteğim rahat bir model olması çünkü gözlükle kullanımda çoğu kulaklık rahat değil. Ses seviyesinin biraz yüksek olması, hikayeli oyunlarda atmosferi yakalayabilmek istiyorum. Rekabetçi oyunlarda da yönü doğru verse yeter. Son olarak eski Barracuda X kulaklığımda çok sorun çektiğim adaptör stabilitesi ve yazılım tutarlılığı.

Sorunun cevabı: Evet alınır.

Hikâyeli ve FPS oyunlarındaki ses kalitesi kesinlikle seni tatmin edecektir. Bazen kulaklık takmak istemediğimde sesi sona verip hoparlör niyetine kullandığım da oluyor -tabii ki de ultra kaliteli değil ama sesi o derece yüksek benim için-

İkincil olarak internetten almanı tavsiye ederim çünkü ASUS cashback veriyor.

Gözlükle hiç kullanmadım ancak rahatsız edeceğini düşünmüyorum çünkü pedi bayağı geniş.

Sorunun cevabı: Evet alınır.

Hikâyeli ve FPS oyunlarındaki ses kalitesi kesinlikle seni tatmin edecektir. Bazen kulaklık takmak istemediğimde sesi sona verip hoparlör niyetine kullandığım da oluyor -tabii ki de ultra kaliteli değil ama sesi o derece yüksek benim için-

İkincil olarak internetten almanı tavsiye ederim çünkü ASUS cashback veriyor.

Gözlükle hiç kullanmadım ancak rahatsız edeceğini düşünmüyorum çünkü pedi bayağı geniş.

Cashback olayını kaçırmak istemiyorum bu yüzden ASUS'un şart koştuğu yetkili satıcılardan birisine bakıyorum. Mağazdan faturalı şekilde alırsam cashback yapamaz mıyım?

Cashback olayını kaçırmak istemiyorum bu yüzden ASUS'un şart koştuğu yetkili satıcılardan birisine bakıyorum. Mağazdan faturalı şekilde alırsam cashback yapamaz mıyım?
1781048306888.webp

Ben Eternal'ın listede olduğunu atlamışım. O sebeple yazmıştım. Fatura olduğu sürece alabilirsiniz tabii ki. Faturanın sizin adınıza olmanıza özen gösterin, belki bir sorun çıkabilir.

Birkaç saat önce bir konu açıp, mağazadan alabileceğim alternatifler hakkında yorumunuzu almıştım. Aylardır gözüm Pelta modelindeydi ama kargo bekleyecek vaktim kalmadığı için ekstra modeller araştırdım ve onlar beni tatmin etmedi. Ancak araştırma yaparken bomba bir detay fark ettim, ASUS yetkili satıcılarından ETERNAL zaten Antalya'da bulunan bir işletmeymiş. Yarın ailemden birisinden rica edip elden satın almasını isteyeceğim. Yine de emin olmak için soruyorum ROG Pelta alınır mı?

İsteğim rahat bir model olması çünkü gözlükle kullanımda çoğu kulaklık rahat değil. Ses seviyesinin biraz yüksek olması, hikayeli oyunlarda atmosferi yakalayabilmek istiyorum. Rekabetçi oyunlarda da yönü doğru verse yeter. Son olarak eski Barracuda X kulaklığımda çok sorun çektiğim adaptör stabilitesi ve yazılım tutarlılığı.
Gözlük kullanıyorum. Uzun seanslarda hiçbir problem yaşamadım. Gerek oyun, gerek müzik performansı olarak çok tatmin edici. Ve inanılmaz konforlu. Kesinlikle öneriyorum.

Kulaklık rahatlık ve konfor açısından gayet başarılı olsa da malzeme kalitesi olarak bana göre biraz sınıfta kaldı segmentine göre. Açık konuşmak gerekirse, yapılan EQ ayarlarıyla müzik ve oyun performansı oldukça tatmin edici. Mikrofon performansı ise kendi segmentinin muhtemelen en iyisi corsair dışında. Benim kullandığım üründe bir problem var, müsait bir zamanımda bununla ilgili ayrı bir konu açacağım; ancak genel olarak keyifle kullandığım bir ekipman oldu. Zamanında 5.000 TL'ye satın aldım. Dışarıda da kullanılabilecek bir kulaklık olarak pazarlanmasına rağmen kutusundan deri ped çıkmaması bence büyük bir eksiklik. Mikrofon performansına çok önem vermiyorsanız, Cloud 3S de alternatifleriniz arasında yer alabilir ama gözlükle kullanım acıtabilir ve konforu ROG Pelta kadar iyi olduğunu muhtemelen zannetmiyorum.
Düzenleme: Gözlükle kullanım konforuna da değineyim; gözlüğü hiçbir şekilde rahatsız etmiyor. Sizin için tarafsız olarak konuşmaya çalıştım, umarım yardımcı olmuştur.

Son düzenleme: