Kafam biraz büyük sayılabilir. Belki sayılmayadabilir, bilmiyorum. Barracuda X çok rahat şekilde oturuyor kafama. ROG Pelta kullanan büyük kafalı arkadaşlar var mı?
Detaylar
Kim cevapladı?Uygun. Zaten içerisinde de ayarlanabilir kısmı var. Sığmazsa bile içindeki şu zımbırtıyı çıkarırsın.
O zamanda fazla büyük olur diye korkuyorum, iade şansım yok çünkü maalesef. Sipariş ettim, Barracuda X rahat şekilde uyuyor ama bilemedim.Uygun. Zaten içerisinde de ayarlanabilir kısmı var. Sığmazsa bile içindeki şu zımbırtıyı çıkarırsın.
Eki Görüntüle 227675
Olmayacağını sanmam, çok düşük ihtimal. Gayet rahat kullanımı. Çıkarman durumunda tam oturur ama kulağından bir tık rahatsızlık duyabilirsin.O zamanda fazla büyük olur diye korkuyorum, iade şansım yok çünkü maalesef. Sipariş ettim, Barracuda X rahat şekilde uyuyor ama bilemedim.
Ethem Efe
Üstün
Evet, uygun; hatta bana çok büyük geldi. Yine kullanabiliyorum ama çok komik duruyor.Kafam biraz büyük sayılabilir. Belki sayılmayadabilir, bilmiyorum. Barracuda X çok rahat şekilde oturuyor kafama. ROG Pelta kullanan büyük kafalı arkadaşlar var mı?