Detaylar
Kim cevapladı?sawyerford
Üstün
Şu an pahalı halinde zaten. Bu kulaklık 6000-6500TL arasından satılıyordu ne zaman cashback geldi varsayılan fiyatları 8K'lara çektiler şimdi de indirim adı altında Kalınhesap bize normal fiyatından satıyor.1 ay sonra ama bu süre içinde cashback kampanyasına dahil olan siteler pahalıya satmasıda olası bunu da dikkate alın hocam.
HyperX C3S ile bu kulaklığın arasında kalmışken bu indirim iyi denk geldi, lakin C3S'in daha iyi olduğunu söyleyenler mevcut.
HyperX C3s ile bu kulaklığın arasında kalmışken bu indirim iyi denk geldi, lakin C3S'in daha iyi olduğunu söyleyenler mevcut.
İkisinin de iyi olduğu yönler mevcut birine daha iyi demek doğru değil aynı şekilde bu durumu pelta için söyleyenler var bu fiyattayken pelta her şekilde daha mantıklı.
sawyerford
Üstün
Pelta mikrofon olarak iyi geri kalan her şeyde C3S. Aralarındaki fark uçurum değil ama yani 4K'ye Pelta varken net alınır ama daha pahalıysa ya da yakın/eşit C3S tercih edersin.HyperX C3S ile bu kulaklığın arasında kalmışken bu indirim iyi denk geldi, lakin C3S'in daha iyi olduğunu söyleyenler mevcut.
Pelta mikrofon olarak iyi geri kalan her şeyde C3s. Aralarındaki fark uçurum değil ama yani 4K'ye pelta varken net alınır ama daha pahalıysa ya da yakın/eşit C3s tercih edersin.
Şunu ekleyeyim: Konfor ve kumaş ped varken Pelta'da Cloud 3S deri ped.
Pelta daha konforlu deniyor. Dual connectivity özelliği ve hızlı şarj özelliği var. Cloud 3S ise şarjı daha uzun gitmekte.
Pelta'da kulaklığın menteşe kısmından dönebilme özelliğine sahipken Cloud 3S bu özelliğe sahip değil.
Malzeme kalitesi Cloud 3S biraz daha iyi.
Bir de sanırım Pelta'da ekstradan USB dönüştürücü varken Cloud 3S buna sahip değil ama emin değilim bundan. Onun dışında şu an aklıma gelen bunlar. Bu karşılaştırma en iyi EQ ayarı ile mi yapıldı merak etmekteyim. EQ ayarı ile ses performansı Pelta'da bayağı bayağı değişmekte. İkisini deneyip kullanan insanlar genelde müzik için bir tık daha iyi Pelta daha iyi diyor ama bu forumda ikisini deneyenler arasında Cloud 3S diyenler mevcut. Ama her ikisinin denildiği ortak nokta ses kasmada Cloud 3S biraz daha iyi ama denildiği gibi fark büyük değildir muhtemelen benzer bütçede de istenilen özelliklere göre tercih edilebilir ama daha yüksek bütçelerde ben bile mantıklı bulmuyorum şahsen.
Kendim ikisini denemedim, deneyenler daha doğrudur ona lafım yok.
Son düzenleme:
sawyerford
Üstün
Kulaklığı genel olarak ana özelliği yani en çok kullanacağın şey ses ve bu konuda Cloud 3 S sürücüleri Pelta'dan daha iyi. Eğer evde Playstation'a bağlama ve PC'de karma kullanım olayı yoksa direkt C3S daha iyi. Ya da dediğin gibi aynı anda bağlanma istemiyorsan C3S daha iyi. Ben ses olarak değerlendirdim. C3S'de de BT var ama aynı anda bağlanmıyor maalesef. Ve evet konfor fakat HP müşteri hizmetleri kumaş ped yolluyormuş. Daha uyguna daha iyi ses veren kulaklık varken Pelta düşünmem bile. (Şu anki şartlar haricinde)Şunu ekleyeyim: Konfor ve kumaş ped varken Pelta'da Cloud 3S deri ped.
Pelta daha konforlu deniyor. Dual connectivity özelliği ve hızlı şarj özelliği var. Cloud 3S ise şarjı daha uzun gitmekte.
Pelta'da kulaklığın menteşe kısmından dönebilme özelliğine sahipken Cloud 3S bu özelliğe sahip değil.
Bir de sanırım Pelta'da ekstradan USB dönüştürücü varken Cloud 3S buna sahip değil ama emin değilim bundan. Onun dışında şu an aklıma gelen bunlar. Bu karşılaştırma en iyi EQ ayarı ile mi yapıldı merak etmekteyim. EQ ayarı ile ses performansı Pelta'da bayağı bayağı değişmekte. İkisini deneyip kullanan insanlar genelde müzik için bir tık daha iyi Pelta daha iyi diyor ama bu forumda ikisini deneyenler arasında Cloud 3S diyenler mevcut. Ama her ikisinin denildiği ortak nokta ses kasmada Cloud 3S biraz daha iyi ama denildiği gibi fark büyük değildir muhtemelen benzer bütçede de istenilen özelliklere göre tercih edilebilir ama daha yüksek bütçelerde ben bile mantıklı bulmuyorum şahsen.
Ruindry
Yetkin
- Makaleler
- 1
Pelta'nin pedleri güzel ama kafa bandı iğrenç beni çok rahatsız ediyor. Cloud 3S için sırf deri pad diye almamakta saçma olur iletişime geçip Kumaş ped'i ücretsiz temin ediyorlardı.Şunu ekleyeyim: Konfor ve kumaş ped varken Pelta'da Cloud 3S deri ped.
Ben yaklaşık 7-8 aydır Pelta kullanıyorum mikrofon, ses kalitesi, ped kalitesi, sarj süresi gayet iyi sadece kafa bandı beni çok rahatsız ediyor o kadar.
Pelta'nin pedleri güzel ama kafa bandı iğrenç beni çok rahatsız ediyor. Cloud 3S için sırf deri pad diye almamakta saçma olur iletişime geçip kumaş Ped'i ücretsiz temin ediyorlardı.
Ben yaklaşık 7-8 aydır pelta kullanıyorum mikrofon, ses kalitesi, ped kalitesi, şarj süresi gayet iyi sadece kafa bandı beni çok rahatsız ediyor o kadar.
Sırf ondan dolayı bir kulaklık almadan teknoloji mağazasına gitmek şart herkesin kafa yapısı farklı olmakta isterse en iyisi olsun kafayı rahatsız ettikten sonra ne anlamı kaldı.