Çözüldü ASUS ROG Pelta kulaklıkta ses bozulmaları oluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ashloth

Başarılı
Bazen sesler anlık robotik ve bozuk bir şekilde geliyor. Oyun, video, müzik de denedim en çok oyunlarda oluyor. Sürekli olan bir durumda değil ara ara yapıyor en fazla 1-2 saniyelik oluyor. Driver ile ilgili olabilir mi, ne yapılabilir? (Wireless bağlantı)

Çözüm
Sinyal çakışmasından dolayı yasaniyor hocam bu durum baska bir şeyden dolayi oldugunu sanmiyorum, yine bir sorun isterseniz ASUS'a.

Kasanın neresine bağlı ve kasa nerede arada farklı bağlantı mousetur odur budur var mı bunlardan dolayı da bozulma yapabiliyor.

Kasanın neresine bağlı ve kasa nerede arada farklı bağlantı mousetur odur budur var mı bunlardan dolayı da bozulma yapabiliyor.

Ön tarafta USB 3.0 da takılı şuan. Şunu da söyleyeyim Wireless cihazı Type-C ve benim kasamda girişi yok. Kutusunda gelen Type-A dönüştürücüye takıp kullanıyorum.

Ön tarafta USB 3.0 da takılı şu an. Şunu da söyleyeyim Wireless cihazı Type-C ve benim kasamda girişi yok. Kutusunda gelen type-a dönüştürücüye takıp kullanıyorum.

Uzatma kablosu gibi bir şey cıkmadı mı hocam?

Onu kullanıp mousepadinize eğer sabitleme varsa sabitleyin altında boyle kancamsı bir şey oluyor her aldıgım ROG urunu boyleydi yoksa masanın ustune birakin hocam.

Uzatma kablosu gibi bir şey cıkmadı mı hocam?

Onu kullanıp mousepadinize eğer sabitleme varsa sabitleyin altında boyle kancamsı bir şey oluyor her aldıgım ROG urunu boyleydi yoksa masanın ustune birakin hocam.

Kutu içinde bez küçük bir çanta, Wireless aparatı ve onun dönüştürücüsü ile kablolu kullanım için kablo var.

Sinyal çakışmasından dolayı yasaniyor hocam bu durum baska bir şeyden dolayi oldugunu sanmiyorum, yine bir sorun isterseniz ASUS'a.

Çözüm
Sorunu Wireless bağlantısının önünde ki tüm engelleri kaldırarak çözdüm. Şu an en güncel driver, EQ ve bass Boost ayarı ile kullanıyorum. Deneme amaçlı müzik+oyun+videoyu yüksek sesli olarak az önce saydığım ayarlarla beraber açıp uzun bir deneme yaptım hiçbir problem olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet dediğim gibi olmuş.

Hocam bende kulaklığı aldım Valorant'ta falan sesi düşük geliyor bana sizde nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…