ASUS ROG Ryujin III 360 ARGB Extreme alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PC Uzmanı
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 160
ASUS ROG Ryujin III 360 ARGB Extreme alınır mı?
Sıvı soğutmadan çok anlamam ama üst düzey bir bileşen bütçe derdi olup da konu açtıysan elbette F/P ürünlere yönelmeniz daha isabetli olacaktır yukarıda arkadaşın attıkları ile 4-5 kat fiyat farkı var. Yoksa güzel üründür.

Sıvı soğutmadan çok anlamam ama üst düzey bir bileşen bütçe derdi olup da konu açtıysan elbette F/P ürünlere yönelmeniz daha isabetli olacaktır yukarıda arkadaşın attıkları ile 4-5 kat fiyat farkı var. Yoksa güzel üründür.
Keşke bir de 4-5 kat kalite, performans farki olsa.

Arda hocamin dedigi gibi overpriced bir ürün. Bütçe konusunda sıkıntı yaşayacak biri asla tercih etmemeli.

O kadar öneri yaptık. Keşke gram umursayıp dönüş yapsaydınız. Size çok daha F/P ürünleri attım zaten.

Umursamadığımı nereden çıkardınız attığınız öneriler için teşekkür ederim kusura bakmayın ama siziin attıklarınızı biliyorum beğenmediğim modeller diye bir şey demedim ve teknik özellikleri bu Extreme modele göre düşük diye bir şey demek istemedim. 89 CFM ve 5.15mm H2o'dan yüksek özellikte modeller önerseydiniz keşke.

Umursamadığımı nereden çıkardınız attığınız öneriler için teşekkür ederim kusura bakmayın ama siziin attıklarınızı biliyorum beğenmediğim modeller diye bir şey demedim ve teknik özellikleri bu Extreme modele göre düşük diye bir şey demek istemedim. 89 CFM ve 5.15mm H2o'dan yüksek özellikte modeller önerseydiniz keşke.
Bahsettiginiz 2 ozellik sadece fan ozellikleri. E sivi sogutucu da sadece fandan olusmadigi icin ondan daha onemli şeyler ve tasarım farklılıkları da var. CFM ve basınca bakarak sıvı soğutma karsilastirilmaz yani bunu anlatmaya calisiyorum

Fan özellikleriyle ve kağıt üstü verilerle AiO alınmaz. Testlere vs bakıp alınır. Önemli olan şey pompa ve radyatör. Fanları değişmek kolay. Ayrıca diğerlerinin yanında etkisi çok az.

Geri
Yukarı Alt