@Picky Bir an önce bitirip gidelim bence, benim de hevesim kalmadı. Son durum nedir iletirsen, daha fazla yazım yanlışı yapmadan forumu terk etmek istiyorum çünkü.
Üstteki birkaç ekran görüntüsüne bakabilir misin hocam. Sadece Misc Voltage bulamadım. Save ekranı gönderdim. İsterseniz hiçbir koşulda, sıcaklıkta hata yemeyecek değerleri girip bırakalım hocam. Sizi daha fazla uğraştırmak istemiyorum.
@Picky Buradan ver olmazsa, Manuel olarak 1100 mV gelmesi gerekiyor, eğer öyleyse onu 1200 mV olarak değişebilirsin. ZenTimings görsel gönderirsen bakalım o kısma.
Tamamdır, bu şekilde teste al şu anda. Hata var ise değerlendiririz tekrardan. 90 dakika geçerse problem yoktur, kullanabilirsin günlük olarak. PBO kısmı için rehber paylaşmıştım onu takip edersin, @TechMad yardımcı olur o konuda. Ona da ilettim ilgili rehberi.
Tamamdır, bu şekilde teste al şu anda. Hata var ise değerlendiririz tekrardan. 90 dakika geçerse problem yoktur, kullanabilirsin günlük olarak. PBO kısmı için rehber paylaşmıştım onu takip edersin, @TechMad yardımcı olur o konuda. Ona da ilettim ilgili rehberi.
Her şeyden önemlisi yazım yanlışı yapma, daha fazla ne ben uğraşayım ne de sen Türkçe öğretmeninden bu kadar azar yediğimi hatırlamıyorum kaç sene evvel, o kadar söyleyeyim sana. Hata varsa bakarız, arada bakacağım ben buraya. Zaten 1 uyarı daha yersek senin konun yarım kalacak, o yüzden hızlı halletmeye çalış sen de.
Bu profili 7/24 sorunsuz şekilde daily olarak kullanabilirsin. Predictive ayarı açmamızın sebebi 2200 FCLK stabilliğinden tam olarak emin olmadığımız için arada buffer görevi görüp stabilite artışı sağlıyor, zarardan ziyade faydası olur bu durumda. SoC 1.3'e yaklaştıkça 2200 FCLK stabilitesi yavaştan kaybolmaya başlıyor, Predictive bir yerden sonra şart. O yüzden bu ayarları muhafaza edersen senin açından da iyi olacaktır. PBO kısmı için rehber paylaşmıştım programlar ile beraber ve Youtube linki ile. O rehberi takip edersen en iyi çekirdeğinde diğer 7 çekirdeği eşleyip eksi Curve Optimizer değerini artıracaksın toplu olarak. Sonrasında VT3 ile stabilite testine sokacaksın, bir önceki sayfada uzunca anlatmıştım. @Picky
1.2 Misc ise yine kalabilir, güvenli değerdir, VDDG'leri süren voltaj olmasının yanı sıra Regulator Voltaj görevi de üstlenir ekstra, o yüzden arka planda kalması iyidir IMC limit senaryolarda özellikle.