Gigabyte RX 9060 XT gaming OC 16g GV-R9060XTGamıng OC-16gd 128 bit GDDR6 16 GB ekran kartı. Bu kartı alsak daha mantıklı değil mi? Arada fazla fiyat farkı da yok.
Gigabyte RX 9060 XT gaming OC 16g GV-R9060XTGamıng OC-16gd 128 bit GDDR6 16 GB ekran kartı. Bu kartı alsak daha mantıklı değil mi? Arada fazla fiyat farkı da yok.
Ben yanlış anlamışım hocam ekran kartında 2.el güvenemediğim için, sıfır almayı düşünüyorum. MSI A320 m Pro Max. Anakartla uyumlu mudur? Her iki kartta.
Ben yanlış anlamışım hocam ekran kartında 2.el güvenemediğim için, sıfır almayı düşünüyorum. MSI A320 m Pro Max. Anakartla uyumlu mudur? Her iki kartta.
Driver sorun yaratmıyor artık AMD'de. Biraz daha üstüne koyup RX 6600 al. vBIOS flashla 6600XT çeviriliyor mu hatırlamıyorum 5700'ü 5700xtye çevirmiştim.
kartı 2 yıl kullandım hem am4 hemde am5 plaformunda, am4 platformunda sorun yaşamazken am5 platformunda göz kırpma, anlık kilitlenme sorunları gibi sorunlar yaşadım dünde 7000 tl ye sattım kartta donanımsal sorun olduğunu düşünmüyorum kartın yazılım ve am5 için optimize sorunları olduğunu düşünüyorum. ve bunları iki yıllık kullanıcı deneyimimle yazıyorum herhangibir marka fanı değilim.