ASUS ROG STRIX RX 570 8 GB ekran kartı için termal macun ve termal pad önerisi

Bütçe
140

Geraltın kılıcı

Tanınmış Üye
RX 570 8 GB ekran kartım bazı oyunlarda 70 dereceye kadar çıkıyor. Bu sebeple termal macununu ve termal padini değiştirmek istiyorum. Elimde Wipaste C2 var. Sizce termal macun olarak nasıl? Pomp out sorunu yok diye almıştım.

70 derece sorunlu bir sıcaklık değil. Kullanıma devam edilebilir. Ben olsam ellemezdim daha. Wipaste çok hızlı kuruyor diye küfredenler gördüm MX4 vb. daha iyi olacaktır, pad olarak da Thermalright ve Arctic iyidir.

70 derece sorunlu bir sıcaklık değil. Kullanıma devam edilebilir. Ben olsam ellemezdim daha. Wipaste çok hızlı kuruyor diye küfredenler gördüm MX4 vb. daha iyi olacaktır, pad olarak da Thermalright ve Arctic iyidir.

CPU'da Wipaste C2 kullanıyorum şu ana kadar hiç sorun yaşamadım. 1 sene i5 9400F'de kullanmıştım. Hocam orjinal Arctic bulmak bizim ülkemizde sıkıntılı diye biliyorum. Bu sebeple Pullsar nasıl?

CPU'da Wipaste C2 kullanıyorum şu ana kadar hiç sorun yaşamadım. 1 sene i5 9400F'de kullanmıştım. Hocam orjinal Arctic bulmak bizim ülkemizde sıkıntılı diye biliyorum. Bu sebeple Pullsar nasıl?

Teknobiyotik'te orijinal Arctic var fakat bu daha ucuzmuş, fena değil. Ben olsam Wipaste sürmezdim yine de.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt