ASUS ROG STRIX Scope 2 96 RX Wireless deneyimi

XXXTentacion 4

Becerikli
Makaleler
1

Arkadaşlar merhaba, Vatan Bilgisayar mağazasında dün indirimde ASUS ROG STRIX Scope 2 96 RX Wireless modelini indirimde tam 5000 liraya aldım (7000 liradan düşmüştü). Tam inceleme gibi bir konu olmadı, farkındayım ama şunu bilin ki basma hissiyatı kalitesi efsane. Hayatımda bu kadar iyi bir klavye asla kullanmamıştım. 2.4 GHz ile bilgisayara bağladım ve her şeyiyle süper. Yakında detaylı bir inceleme yapabilirim; her şeyiyle 10 numara bir klavye ve indirimdeyken almam çok mutlu etti, açıkçası.

İfadeler: RPM
Super tuşunu büyük yapmaları iyi olmuş. ROG scope RX kullanıyorum. Onun super tuşu küçük. Hyprland kullanırken mecburen Caps Lock ile değiştiriyorum.

Hayırlı olsun hocam.

Super tuşunu büyük yapmaları iyi olmuş. ROG scope RX kullanıyorum. Onun super tuşu küçük. Hyprland kullanırken mecburen Caps Lock ile değiştiriyorum.

Hayırlı olsun hocam.

Teşekkür ederim öncelikle, bende scope RX alacaktım 3600 civarına rastgele Vatan Bilgisayar'a gireyim dedim indirimde bunu gördüm bütçemi 1400 daha arttırıp aldım.

Fakat bir sorunu var ya da ben anlamadım bilmiyorum, yedek space barı takmayı denedim başaramadım sağa sola yatıyor içinden çıkan. Sonra eskisini geri taktım sorunsuz çalıştı sanırım yedek space bar uymuyor buna.

İfadeler: RPM
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…