ASUS ROG STRIX Scope 2 RX Red klavyede su temasına karşı koruma var mı?

12649

Başarılı
Merhaba arkadaşlar, biraz saçma sapan bir şey yapmış olabilirim. Dün akşam Klavyemi yıkadım. ASUS ROG STRIX Scope 2 RX Red'in su koruması yok mu, ben mi yanlış biliyorum? Dün Akşam yıkadım, şimdi taktım PC'ye; önce çalıştı, tuşlara basıyorum, yazıyor. Sonra kapandı, artık çalışmıyor; USB girişinden USB kabloyu çıkartıp baktım usb girişinde su kalmış artık hiçbir ışık vs. yanmıyor herhalde kısa devre oldu nasıl bir çözüm yolu olabilir bu durumda?

Son düzenleme:
IP57 sertifikası var evet ama garantiye dahil etmezler. Keşke böyle bir risk almasaydın. Yine de garantide şansını dene tabi belli olmaz. Ama önce iyice kuruttuğundan emin ol, tamamen kuruduğunda kendine gelme şansı var. Evde petekleri yakıyorsan üstüne koy bırak bir iki gün.

Ayrıca klavyede kısa devre arızası olmaz, olacaksa önce PC bozulur.

Şu anda yine denedim RGB ışıkları çalışıyor ama tuşlra basınc yazmıyor ve multimedya tuşununileri geri itince klavyenin tüm ışıkları kapanıyor USB çıkarılma sesi geliyor çalışmıyor yani ileri itiyorum 1 ileri ışıklar geri geliyor ama tabii yine klavye tuşları yazmıyor çok ilginç bir durumdayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…