Merhaba arkadaşlar, biraz saçma sapan bir şey yapmış olabilirim. Dün akşam klavyemi yıkadım. ASUS ROG STRIX Scope 2 RX Red'in su koruması yok mu, ben mi yanlış biliyorum? Dün akşam yıkadım, şimdi taktım PC'ye; önce çalıştı, tuşlara basıyorum, yazıyor. Sonra kapandı, artık çalışmıyor; USB girişinden USB kabloyu çıkartıp baktım, USB girişinde su kalmış
artık hiçbir ışık vs. yanmıyor, herhalde kısa devre oldu. Nasıl bir çözüm yolu olabilir bu durumda?
Ekleme: Şu anda yine denedim, RGB ışıkları çalışıyor ama tuşlara basınca yazmıyor ve multimedya tuşunu geri itince klavyenin tüm ışıkları kapanıyor. USB çıkarılma sesi geliyor, çalışmıyor yani. İleri itiyorum, 1 ileri ışıklar geri geliyor ama tabii yine klavye tuşları yazmıyor. Çok ilginç bir durumdayım.
Ekleme: Şu anda yine denedim, RGB ışıkları çalışıyor ama tuşlara basınca yazmıyor ve multimedya tuşunu geri itince klavyenin tüm ışıkları kapanıyor. USB çıkarılma sesi geliyor, çalışmıyor yani. İleri itiyorum, 1 ileri ışıklar geri geliyor ama tabii yine klavye tuşları yazmıyor. Çok ilginç bir durumdayım.
Son düzenleyen: Moderatör: