Nays ile eğer bu ay e-ticaret için hiç geri ödeme almadıysanız 150 TL geri ödeme ile 2349 TL'ye gelir. (Eğer geri ödeme aldıysanız kalan geri ödeme limiti kadar geri ödeme alabilirsiniz.)
Dikkat ediniz bu üründe iki model var birinde "MX" diğerinde "NX" switch var. NX (ROG) olanlar şu anda en çok tutulan model olup en pahalı olan seridir. MX olan seri nispeten diğerine göre daha ucuz olan modeldir. Ben yılladır MX kullanmaktayım. Çok memnunum. Hala sıkıntısız çalışmaktadır. Benimle birlikte klavye alanlar ikinci hatta üçüncü klavyelerini aldı. Ben hala aynı klavye ile sorunsuz kullanmaktayım. Klavye ihtiyacı olanlar için güzel seçenek olmuş. Beğendim.
Merhaba. Kafamda tam bir bütçe oluşturamadım ve hangi modeli alacağımı bilmiyorum size sormak istedim. Şu anda kullandığım klavye Gigabyte Aorus K1 Cherry MX Red Switch Mekanik. 3 yıl önce almıştım aslında memnunum ama maalesef space tuşu bozulduğu için yenisini almak zorundayım. Kalitesi buna...
Aynen kardeşim çükçok markalar daha iyi. 3-5 videoya göre karar veriyorsunuz. Kaçınız yıllarca kullandı bunları? Pardon yıllarca kullanacağınız kadar geçmişi yok.