deniyorum vurmayın
Aktif Üye
Bu arkadaşlar arasındaki fark nedir? İkisi aynı gibi geliyor bana nasıl tercih yapmak gerek sizce?
Ayrıca aklımda ViewSonic VX2780J-2K var.
Gpum 4070 olduğu için 2K bir monitör bakıyorum. 27 inc olabildiğince iyi gösteren bir ekran istiyorum ama IPS olması önemli çünkü kod falan yazıyorum, yazılarla işim çok VA'nın garip problemleri olduğunu okudum.
11k üstüne çıkmayı pek düşünmüyorum ve amazon/vatanpc gibi güvenilir yerlerden almayı tercih ediyorum. (iade sorunlu ürün vsde problem yaşatmamaları için)
Sizce aradaki fiyat farkına değer mi ne tercih etmeliyim? Bunlardan daha güzel 1080p öneriniz varsa bakmak isterim ama onda 6K üstüne kesinlikle çıkmayı düşünmüyorum 7.8e 2K varken.
Asus TUF Gaming VG27AQL3A - Asus ROG Strix XG27ACS Karşılaştırması - Epey
Epey - Asus TUF Gaming VG27AQL3A - Asus ROG Strix XG27ACS özellik ve fiyat karşılaştırması
www.epey.com
Ayrıca aklımda ViewSonic VX2780J-2K var.
ViewSonic VX2780J-2K Monitör
ViewSonic VX2780J-2K Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Gpum 4070 olduğu için 2K bir monitör bakıyorum. 27 inc olabildiğince iyi gösteren bir ekran istiyorum ama IPS olması önemli çünkü kod falan yazıyorum, yazılarla işim çok VA'nın garip problemleri olduğunu okudum.
11k üstüne çıkmayı pek düşünmüyorum ve amazon/vatanpc gibi güvenilir yerlerden almayı tercih ediyorum. (iade sorunlu ürün vsde problem yaşatmamaları için)
Sizce aradaki fiyat farkına değer mi ne tercih etmeliyim? Bunlardan daha güzel 1080p öneriniz varsa bakmak isterim ama onda 6K üstüne kesinlikle çıkmayı düşünmüyorum 7.8e 2K varken.
Son düzenleyen: Moderatör: