Herkese selam. Bu iki monitör arasında kaldım. Hangisi daha uzun süre kullanılır? Yeri geldiğinde uydu bağlayıp TV gibi kullanmak istiyorum Samsung olanda hoparlör var sanırım. ASUS olanda hoparlör yokmuş. Peki ona harici hoparlör bağlanabilir mi? Bütçe maksimum 13K. 27" 2K özellik arıyorum.
Herkese selam. Bu iki monitör arasında kaldım. Hangisi daha uzun süre kullanılır? Yeri geldiğinde uydu bağlayıp TV gibi kullanmak istiyorum Samsung olanda hoparlör var sanırım. ASUS olanda hoparlör yokmuş. Peki ona harici hoparlör bağlanabilir mi? Bütçe maksimum 13K. 27" 2K özellik arıyorum.
Monitörde hoparlör olsa bile ses az ve kötü TV için G65B daha iyi. Ancak 240 Hz kullanırken bazı kullanıcılar scan line sorunu yaşamış senin başına gelip gelmeyeceğini bilemem. Ben araştırıp almıştım; bana göre XG27ACS aradığım özellikleri karşılıyor. Şu ana kadar coil whine yaşamadım, ama iki monitörün de sorunlarını araştırıp size daha uygun olanı alın.
XG27ACS'nin görüş açısı performansı dışında G65B'den daha iyi bir tarafı yok. Bu da zaten IPS ve VA yapısıyla alakalı bir şey olduğundan değiştirilemez bir üstünlük. Kontrast ve renk gamutu olarak G65B önde. Gecikme süresi ve yenileme hızında da G65B önde. TV özelliği bakımından da G65B önde. XG27ACS almak için hiçbir sebep yok, daha iyi demek için de hiçbir sebep yok.
XG27ACS'nin görüş açısı performansı dışında G65B'den daha iyi bir tarafı yok. Bu da zaten IPS ve VA yapısıyla alakalı bir şey olduğundan değiştirilemez bir üstünlük. Kontrast ve renk gamutu olarak G65B önde. Gecikme süresi ve yenileme hızında da G65B önde. TV özelliği bakımından da G65B önde. XG27ACS almak için hiçbir sebep yok, daha iyi demek için de hiçbir sebep yok.
Ben daha iyi kelimesini asla kullanmadım. Kağıt üstünde G65B iyi fakat 240 Hz'de scan line sorunu yaşayan kullanıcalar var. TV bir şey diyemem XG27ACS'de coil whine var ama yaşamadım. G65B alsan bile illa scan line yaşayacaksın gibi bir durum yok ben sadece alacak arkaşa da bilgilendirme yaptım.
XG27Acs'nin görüş açısı performansı dışında G65B'den daha iyi bir tarafı yok. Bu da zaten IPS ve VA yapısıyla alakalı bir şey olduğundan değiştirilemez bir üstünlük. Kontrast ve renk gamutu olarak G65b önde. Gecikme süresi ve yenileme hızında da G65b önde. TV özelliği bakımından da G65b önde. XG27acs almak için hiçbir sebep yok, daha iyi demek için de hiçbir sebep yok.
XG27ACS'nin alınabilirliği yok ama XG27ACS renk gamutunda daha iyi. En azından testlere bakacak olursam GTID, RTINGS vs. ASUS biraz daha iyi çıkıyor. Tabii aradaki fark önemsiz düzeyde. ASUS'un flicker, coil whine, agresif mat kaplama, aşırı IPS glow, ölü piksel vb. çeşit çeşit sorunu var. Kontrastı da zayıf.
Ben daha iyi kelimesini asla kullanmadım. Kağıt üstünde G65B iyi fakat 240 Hz'de scan line sorunu yaşayan kullanıcalar var. TV bir şey diyemem XG27ACS'de coil whine var ama yaşamadım. G65B alsan bile illa scan line yaşayacaksın gibi bir durum yok ben sadece alacak arkaşa da bilgilendirme yaptım.
@Stormweaver, alıntıladığım mesajdaki "daha iyi" kısmını ben eklemedim, sen yazmışsın. Kendinizle çelişiyorsunuz. Kendin XG27ACS kullanıyorsun ve G65B hakkında fikrin yok, kendi kullandığın ürünü öneriyorsun doğal olarak. Bu doğru bir hareket değil. Odyssey G65B'yi araştırsan zaten kendin de daha iyi olduğunu fark edeceksin.