ASUS, Zephyrus G16 ile mükemmel bir laptop yapmaya çok yakınlaşmış. Bu makalemizde şirketin yeni cihazını oldukça teknik ve detaylı bir şekilde inceleyip, öğrenmek isteyeceğiniz her türlü bilgiyi sizler için derledik. Klavye konusuna baktığımızda yazım rahatlığıyla ilgili ince işçilik yapıldığını görüyoruz. Ayrıca cihazımız Copilot tuşuna sahip. Artık daha fazla cihazda bu tuşu görmeye başlıyoruz. Touchpad kısmında…
Intel Core Ultra 9 185H işlemcili, RTX 4070 GPU'lu G16 modelini Nisan ayından beri kullanıyorum. Ekran, kalite, hafiflik ve incelik gibi konularda bu model gerçekten çok iyi. Hayatım boyunca hep MacBook kullandım, şimdi MacBook'u iş yerinde bıraktım, sadece iş için kullanıyorum. Bu cihazı evden uzaktayken oyunlar ve günlük kullanım için tercih ediyorum. Batarya performansı da beklediğimden iyi.
Sadece işlemcinin Intel yerine bu modeldeki gibi AMD olmasını isterdim. Gördüğüm kadarıyla verimlilik konusunda Intel'den daha iyi.
Bir de yıl oldu 2024, hâlâ laptoplarda işlemci sıcaklıkları 90 dereceyi geçiyor ve fanlar Boeing 777 motoru gibi ses çıkarıyor. Bir çözüm bulun şuna...