ASUS RT AX82U modemde indirme hızı düşük

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 2run
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 319
  • Etiketler Etiketler
    asus

2run

Uzman
Merhabalar,

Benim Türk Telekom'a bağlı internetim bulunuyor. Normalde 800-1000 Mbit arası hız alırım kendi modemlerinde. 1-2 hafta önce kendime ASUS'un modeminden aldım görsel olarak süper fakat indirme hızı ve hız testinde Max 620'lere geliyor.

Nedeni acaba QoS olabilir mi? QoS ise bunu kapatmak daha iyi olur mu? Çoğunlukla oyun konsolu ve bilgisayar oyun indirmek ve oynamak için kullanıyorum. Yani gerçekten ping farkı var mı? Daha test edemedim.

Fark ettiğim bir de şu var Steam'de bir oyun indirdiğimde Twitch yayını kasıyor bu Türk Telekom'un ZTE modemde olmuyor akıcı şekilde devam ediyor ve 750'lerde indiriyor.

Yardımcı olursanız sevinirim.

QoS limitliyor zaten ama bende o kapalı olmasına rağmen indirmelerde sorun yaşıyorum ve bir türlü çözemedim. Speedtest normal gayet onda bir sorun yok bende.

Eki Görüntüle 92180
Oyunlar indirmekse serverler limitli Steam maks. 800'lere geliyor TR'de Xbox tarafı ise 500 olması lazım o da maksimum. Maalesef burada serverleri olmadığından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…