Liguori Yetkin Katılım 26 Mayıs 2025 Mesajlar 1.130 Makaleler 1 Çözümler 11 Beğeniler 1.013 21 Mart 2026 #1 Bunu almak istiyorum. ThunderboltEX 5|Motherboards|ASUS Global Intel® certified Thunderbolt™ 5 card with dual USB Type-C® ports, 120Gbps bandwidth, supports 3x 8K displays, and up to 130W fast charging. www.asus.com Ama Türkiye'de bulamıyorum. Yok mu? Yoksa gelecek mi? Var mı? Varsa nerede? EX 4 versiyonunu da zamanında bulamamıştım hiç.
Bunu almak istiyorum. ThunderboltEX 5|Motherboards|ASUS Global Intel® certified Thunderbolt™ 5 card with dual USB Type-C® ports, 120Gbps bandwidth, supports 3x 8K displays, and up to 130W fast charging. www.asus.com Ama Türkiye'de bulamıyorum. Yok mu? Yoksa gelecek mi? Var mı? Varsa nerede? EX 4 versiyonunu da zamanında bulamamıştım hiç.
shiedae3 Başarılı Ağ Büyücüsü Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 2.227 Çözümler 3 Beğeniler 1.386 21 Mart 2026 #2 Niş kitleye hitap eden türden bir ürün olduğu için tedarik eden de olmuyor. Glocalzone uygulamasından şansınızı deneyebilirsiniz. Yurt dışından gelen birisi getiriyor bir miktar komisyon ve ücret ödüyorsunuz getirmek isteyen denk gelirse tabii.
Niş kitleye hitap eden türden bir ürün olduğu için tedarik eden de olmuyor. Glocalzone uygulamasından şansınızı deneyebilirsiniz. Yurt dışından gelen birisi getiriyor bir miktar komisyon ve ücret ödüyorsunuz getirmek isteyen denk gelirse tabii.