ASUS TUF A15 alınır mı?

Asus TUF'larda askeri sınıf malzeme kullandıkları iddiası var, malum TUF serisi çok ısınan bir seri. Ama günün sonunda çözümsüz kalmazsın. G-Helper ile 55-80W sınırlaması yapıp ciddi bir FPS düşüşü olmadan makul sıcaklıklarda oynayabilirsin. Bu arada 7435HS & RTX 3050 bir Asus TUF'u inceleme şansım olmuştu. Stuttering yaşadığım dönemde bendeki Asus Rog Strix G16 RTX 4060 ile kıyaslayabilmem için iş yerine arkadaşım getirmişti. Gerçekten beni bile tatmin etmişti verdiği performans. Sıfır ince ayar ile R6'da kusursuza yakın akıcılık vardı. Aynı ürün ise ben kalitesini oldukça beğendim. YouTube'da bir şey izlemek de çok keyifli. Mat bir paneli vardı. Değerlendirebilirsin.

2 yıldır bende ve herhangi bir kronik sorununa henüz şahit olmadım. Menteşeleri biraz hassas gibi duruyor kapağa çok sert davranma. Panel ve gövde çok parmak izi tutuyor sürekli silmelisin. Onun dışında cihazı çok dar alanlarda muhafaza ederek oyun oynamadığın sürece ısı problemi fazla olmuyor. Kanallar tıkanmadığı sürece (sağ yanda) soğuma performansı tatmin edici.

Pil sağlığı için ASUS destek bana her 15 günde bir pili doldur-boşalt yapmamı önermişti. 2 yılın sonunda pilde fazla kayıp olmadı.

Fakat.. ASUS ve MSI, verdiği donanıma göre biraz pahalı. 3050 biraz yetersiz kalabilir, aynı fiyat bantlarında başka markalara da bakmanı öneririm.

Ha illa bu olsun dersen, yarı yolda kalmayacağını söyleyebilirim.

Teşekkür ederim yorumunuz için, içindeki ekran kartı 4 GB ama benim için yeterli olacaktır.

Hocam aynı fiyat bantlarında başka markalardaki ürünlerin çoğunda kronik sorun var, bu yüzden bu ürünü tercih ettim, yurt dışına çıkacağım kafamın ağrımasını istemiyorum açıkcçası. Panel kalitesi nasıl hocam memnun musunuz? Oyunlardaki ortalama sıcaklık değerleri nasıl?

Ben sana çektiğim test videosunu da ileteyim. Fikir sağlamış olur. Drive'a yükleyip atacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…