Yunus54 Uzman Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 91 Çözümler 2 Beğeniler 18 23 Eylül 2024 #1 Yakın zamanda ASUS TUF A15 aldım. Fan düşük devirde çalışırken ince bir ses geliyor, normal midir? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Eylül 2024
Çözüm mortem.dll 23 Eylül 2024 Yunus54 dedi: Aynen dengeli modda 2800 RPM o ses var. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok hocam, rahat olun. Bir probleme işaret değil. Zaten çok çok dikkat etmezseniz duymuyorsunuz bile. Güle güle kullanın cihazınızı. TUF serisi, muadil modellere göre daha sessiz bile çalışan bir seri zaten.
Yunus54 dedi: Aynen dengeli modda 2800 RPM o ses var. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok hocam, rahat olun. Bir probleme işaret değil. Zaten çok çok dikkat etmezseniz duymuyorsunuz bile. Güle güle kullanın cihazınızı. TUF serisi, muadil modellere göre daha sessiz bile çalışan bir seri zaten.
mortem.dll Bilgin Gelişen Oyun Menteşe Ustası Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 2.686 Makaleler 25 Çözümler 100 Beğeniler 3.131 Yer Cordis Die 23 Eylül 2024 #2 Yunus54 dedi: Yakın zamanda ASUS TUF A15 aldım. Fan düşük devirde çalışırken ince bir ses geliyor, normal midir? Genişletmek için tıkla... İnce sesten kastınız nedir, fan üfleme sesi mi? Artı 0 Eksi
Yunus54 dedi: Yakın zamanda ASUS TUF A15 aldım. Fan düşük devirde çalışırken ince bir ses geliyor, normal midir? Genişletmek için tıkla... İnce sesten kastınız nedir, fan üfleme sesi mi?
KS KS Yunus54 Uzman Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 91 Çözümler 2 Beğeniler 18 23 Eylül 2024 #3 mortem.dll dedi: İnce sesten kastınız nedir, fan üfleme sesi mi? Genişletmek için tıkla... Nasıl tarif etsem sürtünme veya tıkırtı sesine benzemiyor sessiz mod ve Turbo modda duyulmuyor dengeliye alınca geliyor. Artı 0 Eksi
mortem.dll dedi: İnce sesten kastınız nedir, fan üfleme sesi mi? Genişletmek için tıkla... Nasıl tarif etsem sürtünme veya tıkırtı sesine benzemiyor sessiz mod ve Turbo modda duyulmuyor dengeliye alınca geliyor.
mortem.dll Bilgin Gelişen Oyun Menteşe Ustası Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 2.686 Makaleler 25 Çözümler 100 Beğeniler 3.131 Yer Cordis Die 23 Eylül 2024 #4 Yunus54 dedi: Nasıl tarif etsem sürtünme veya tıkırtı sesine benzemiyor sessiz mod ve Turbo modda duyulmuyor dengeliye alınca geliyor. Genişletmek için tıkla... Fan sesiyse problem yok, normaldir. Eğer içinizde kuşku kaldıysa Armoury Crate üzerinden fanları bir kontrol edin. Bir de ses duyulurken video alıp paylaşabilir misiniz? Artı 0 Eksi
Yunus54 dedi: Nasıl tarif etsem sürtünme veya tıkırtı sesine benzemiyor sessiz mod ve Turbo modda duyulmuyor dengeliye alınca geliyor. Genişletmek için tıkla... Fan sesiyse problem yok, normaldir. Eğer içinizde kuşku kaldıysa Armoury Crate üzerinden fanları bir kontrol edin. Bir de ses duyulurken video alıp paylaşabilir misiniz?
KS KS Yunus54 Uzman Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 91 Çözümler 2 Beğeniler 18 23 Eylül 2024 #5 mortem.dll dedi: İnce sesten kastınız nedir, fan üfleme sesi mi? Genişletmek için tıkla... mortem.dll dedi: Fan sesiyse problem yok, normaldir. Eğer içinizde kuşku kaldıysa Armoury Crate üzerinden fanları bir kontrol edin. Bir de ses duyulurken video alıp paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ses kaydı var nasıl paylaşabilirim? mortem.dll dedi: Fan sesiyse problem yok, normaldir. Eğer içinizde kuşku kaldıysa Armoury Crate üzerinden fanları bir kontrol edin. Bir de ses duyulurken video alıp paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... 22 Eyl 21.34.m4a drive.google.com Artı 0 Eksi
mortem.dll dedi: İnce sesten kastınız nedir, fan üfleme sesi mi? Genişletmek için tıkla... mortem.dll dedi: Fan sesiyse problem yok, normaldir. Eğer içinizde kuşku kaldıysa Armoury Crate üzerinden fanları bir kontrol edin. Bir de ses duyulurken video alıp paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ses kaydı var nasıl paylaşabilirim? mortem.dll dedi: Fan sesiyse problem yok, normaldir. Eğer içinizde kuşku kaldıysa Armoury Crate üzerinden fanları bir kontrol edin. Bir de ses duyulurken video alıp paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... 22 Eyl 21.34.m4a drive.google.com
mortem.dll Bilgin Gelişen Oyun Menteşe Ustası Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 2.686 Makaleler 25 Çözümler 100 Beğeniler 3.131 Yer Cordis Die 23 Eylül 2024 #6 Yunus54 dedi: Ses kaydı var nasıl paylaşabilirim? 22 Eyl 21.34.m4a drive.google.com Genişletmek için tıkla... Bağlantı gizli, herkese açık hale getirin bu şekilde: Çözüldü: Google Drive bağlantısı herkese nasıl açılır? Google Drive bağlantısı herkese nasıl açılır? techolay.net Artı 0 Eksi
Yunus54 dedi: Ses kaydı var nasıl paylaşabilirim? 22 Eyl 21.34.m4a drive.google.com Genişletmek için tıkla... Bağlantı gizli, herkese açık hale getirin bu şekilde: Çözüldü: Google Drive bağlantısı herkese nasıl açılır? Google Drive bağlantısı herkese nasıl açılır? techolay.net
KS KS Yunus54 Uzman Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 91 Çözümler 2 Beğeniler 18 23 Eylül 2024 #7 mortem.dll dedi: Bağlantı gizli, herkese açık hale getirin bu şekilde: Çözüldü: Google Drive bağlantısı herkese nasıl açılır? Google Drive bağlantısı herkese nasıl açılır? techolay.net Genişletmek için tıkla... 22 Eyl 21.34.m4a drive.google.com Yunus54 dedi: https://drive.google.com/file/d/1Qe8kfRFho4cMVisbXstEYJut7HXA2JCz/view?usp=drivesdk[/URdinl Genişletmek için tıkla... http:// mortem.dll dedi: Bağlantı gizli, herkese açık hale getirin bu şekilde: Çözüldü: Google Drive bağlantısı herkese nasıl açılır? Google Drive bağlantısı herkese nasıl açılır? techolay.net Genişletmek için tıkla... Dinledinizmi Son düzenleme: 23 Eylül 2024 Artı 0 Eksi
mortem.dll dedi: Bağlantı gizli, herkese açık hale getirin bu şekilde: Çözüldü: Google Drive bağlantısı herkese nasıl açılır? Google Drive bağlantısı herkese nasıl açılır? techolay.net Genişletmek için tıkla... 22 Eyl 21.34.m4a drive.google.com Yunus54 dedi: https://drive.google.com/file/d/1Qe8kfRFho4cMVisbXstEYJut7HXA2JCz/view?usp=drivesdk[/URdinl Genişletmek için tıkla... http:// mortem.dll dedi: Bağlantı gizli, herkese açık hale getirin bu şekilde: Çözüldü: Google Drive bağlantısı herkese nasıl açılır? Google Drive bağlantısı herkese nasıl açılır? techolay.net Genişletmek için tıkla... Dinledinizmi
mortem.dll Bilgin Gelişen Oyun Menteşe Ustası Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 2.686 Makaleler 25 Çözümler 100 Beğeniler 3.131 Yer Cordis Die 23 Eylül 2024 #8 Yunus54 dedi: 22 Eyl 21.34.m4a drive.google.com http:// Dinledinizmi Genişletmek için tıkla... Dinledim. Standart bir fan sesine benziyor, bir problem göremedim açıkçası. Bu sesi kaydederken laptop yükte miydi yoksa boşta mıydı? Artı 0 Eksi
Yunus54 dedi: 22 Eyl 21.34.m4a drive.google.com http:// Dinledinizmi Genişletmek için tıkla... Dinledim. Standart bir fan sesine benziyor, bir problem göremedim açıkçası. Bu sesi kaydederken laptop yükte miydi yoksa boşta mıydı?
KS KS Yunus54 Uzman Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 91 Çözümler 2 Beğeniler 18 23 Eylül 2024 #9 mortem.dll dedi: Dinledim. Standart bir fan sesine benziyor, bir problem göremedim açıkçası. Bu sesi kaydederken laptop yükte miydi yoksa boşta mıydı? Genişletmek için tıkla... Boşta oralama 2800 RPM. Artı 0 Eksi
mortem.dll dedi: Dinledim. Standart bir fan sesine benziyor, bir problem göremedim açıkçası. Bu sesi kaydederken laptop yükte miydi yoksa boşta mıydı? Genişletmek için tıkla... Boşta oralama 2800 RPM.
mortem.dll Bilgin Gelişen Oyun Menteşe Ustası Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 2.686 Makaleler 25 Çözümler 100 Beğeniler 3.131 Yer Cordis Die 23 Eylül 2024 #10 Yunus54 dedi: Boşta oralama 2800 RPM. Genişletmek için tıkla... Boştadan kastınız arka planda uygulama falan açıktır diye tahmin ediyorum, doğru mu? Artı 0 Eksi
Yunus54 dedi: Boşta oralama 2800 RPM. Genişletmek için tıkla... Boştadan kastınız arka planda uygulama falan açıktır diye tahmin ediyorum, doğru mu?