U Unlishimaide Başarılı Katılım 15 Nisan 2026 Mesajlar 1.130 Çözümler 2 Beğeniler 716 Yer Başkent Bugün 12:38 #1 Fan temizliği için cihazı açtım. Lakin batarya soketini takamıyorum. Klips yukarıdan aşağı bastırıyorum ama olmuyor. Nasıl takacağım bunu?
Fan temizliği için cihazı açtım. Lakin batarya soketini takamıyorum. Klips yukarıdan aşağı bastırıyorum ama olmuyor. Nasıl takacağım bunu?
Caner Uncu 115 Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 10.316 Makaleler 14 Çözümler 188 Beğeniler 19.337 Bugün 12:46 #2 Çıkarttığın şekilde geri takıp sokete doğru ittir.
KS KS U Unlishimaide Başarılı Katılım 15 Nisan 2026 Mesajlar 1.130 Çözümler 2 Beğeniler 716 Yer Başkent Bugün 12:48 #3 Caner Uncu dedi: Çıkarttığın şekilde geri takıp sokete doğru ittir. Genişletmek için tıkla... Hocam, gümüş klipsi ileri ittirip batarya soketini yukarı çekip çıkardım. Lakin şu an siyah soket yerine oturmuyor, nedense zaten aşağı indirmeli metal klipsi üstüne geri çekmeye çalışıyorum ama olmuyor.
Caner Uncu dedi: Çıkarttığın şekilde geri takıp sokete doğru ittir. Genişletmek için tıkla... Hocam, gümüş klipsi ileri ittirip batarya soketini yukarı çekip çıkardım. Lakin şu an siyah soket yerine oturmuyor, nedense zaten aşağı indirmeli metal klipsi üstüne geri çekmeye çalışıyorum ama olmuyor.
Peter Griffin 20 Çalışkan Katılım 31 Ağustos 2026 Mesajlar 65 Beğeniler 35 33 dakika önce #4 Zorlama, yapamıyorsan çöp etme ihtimalin var soketi. Bilgisayarcıya götür yüksek ihtimal ücret istemez.
Zorlama, yapamıyorsan çöp etme ihtimalin var soketi. Bilgisayarcıya götür yüksek ihtimal ücret istemez.
KS KS U Unlishimaide Başarılı Katılım 15 Nisan 2026 Mesajlar 1.130 Çözümler 2 Beğeniler 716 Yer Başkent 26 dakika önce #5 Peter Griffin dedi: Zorlama, yapamıyorsan çöp etme ihtimalin var soketi. Bilgisayarcıya götür yüksek ihtimal ücret istemez. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten oturan bir parça değilmiş o ya. Sabitledim elimle sonra metali ustune ittirdim oldu. PC açıldı herhangi bir sorun göremedim şu an.
Peter Griffin dedi: Zorlama, yapamıyorsan çöp etme ihtimalin var soketi. Bilgisayarcıya götür yüksek ihtimal ücret istemez. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten oturan bir parça değilmiş o ya. Sabitledim elimle sonra metali ustune ittirdim oldu. PC açıldı herhangi bir sorun göremedim şu an.