ASUS TUF F16 i5-210H vs Acer Nitro 16 i5-13420H

bezmis

Çalışkan
Arkadaşlar ASUS TUF F16.
i5-210H & RTX 4050.

Acer Nitro 16.
i5-13420H & RTX 4050.

Sizce hangisi?
Üniversite için almayı düşünüyorum aynı zamanda oyunda oynarım uzun ömürlü sağlam.
Isınma sorunları olmayan ve iki seçenek arasında daha sessiz çalışan ve tercihen iki seçenek arasında ekranı daha iyi olan model hangisi ne tavsiye edersiniz yorumlarınız nelerdir?

Bence bu zamanda minimum 4060'lı sistemlere bakılmalı bir de bana kalırsa oyun oynamayı falan bir kenara bırak ve eğer şehir dışında okuyacaksan sürekli sabit bir yerde bulunmayacaksan MacBook al ben de oyun oynarım diye oyuncu laptopu aldım çok pişmanım bilgisayarlar aşırı ağır ve büyük uzun yola gidemiyorsun şarjı dayanmıyor fanları çok sesli diğerlerine göre istediğim yere bilgisayarı götüremiyorum madem taşımakta sorun yaşıyorum neden dizüstü bilgisayar alıyorum Mac öyle değil ki istediğin yerde kullan prize bağlı değilsin şarjı iyi gidiyor iş konusunda seni yormuyor ama genel olarak oyuncu laptopları taşınabilirlik ve ergonomi bakımından çok kötü bilgin olsun.

Hocam bu f16 hafifti 2 kilo felan ayrıca fanları sessiz bir tip acer nasıl bilmiyorum asus kaliteli ama ben ybs yazacağım bilgisayar şart okula getir götür yaparım mac sevmiyorum ne yazık ki 4060 a gelirsek bütçe olarak bulursam elbette 4060 varsa elinizde bildiğiniz link atom lütfen

2kg hafif değil ben Kocaeli'de okudum sürekli İstanbul'a git gel yapıyordum belim ağrıyordu belli bir yerden sonra
Ben zamanında bu bilgisayarı değerlendiriyordum bana kalırsa 12.nesil h işlemci iş görür ekran kartı 4060 ben ekran kartının güncel olmasını önemsediğim için CPU'ya çok takılmıyorum istersen Victus da alabilirsin sensör sorunu var ama ben sensör sorunu patlak vermeden satın almıştım bir sorun yaşamadım daha ama ucuz fiyatlara pek de iyi bilgisayar alınamıyor F16 şu an senin için en ideal tercih aba 45-55k bandına çıkıyorsan o fiyat aralığındaki minimum 4060 kartlı bilgisayarları filtrele derim.

Kanka maalesef 40 a çıkamayacağım dediğin gibi bende şu an f16 en mantıklısı gibi düşünüyorum

Hocam victusa okeydim en başta ama maalesef sensör olayı hakkında riske girmek istemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…