barryquill
Başarılı
- Cihaz
- ASUS TUF FA507NUR-LP075
Merhaba ASUS TUF FA507NUR-LP075 model bir laptopum var, alalı 6 ay oldu. Özellikleri: AMD Ryzen 7-7435HS, 16 GB DDR5 (tek kanal), 512 GB SSD, RTX 4050 6 GB. YouTube'da izlediğim testlerde bire bir aynı sistem örnek olarak CS 2'de 150 civarlarında FPS alırken benim cihazım en düşük ayarlarda yalnızca MSAA 2X açıkken 120 civarlarında alıyor, hatta bazen 90'a düşüyor. Üstelik cihaz serin sayılabilecek bir derecede iken. 70-75 arası derecede yapıyor bunu. Oyun esnasında CPU ve GPU kullanımı paralel gidiyor, yani GPU 30'sa CPU da 30. örnek olarak verdim rakamı. G-Helper'da dengeli modda gerekli ayarları yaptım ve dengeli modda oynuyorum artık, zaten Turbo'da da aynı FPS'leri alıyorum. Sadece fan sesi fazla oluyor. Uzun lafın kısası birçok oyunlarda GPU ve CPU kullanımı yetersiz olduğu için düşük FPS alıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
Laptop soğutucusu ile kullanıyorum cihazı bir de, herhangi bir undervolt vs. yapmadım.
ETS 2'de yüksek ayarlarda fan sesi kulağımı ağrıtmadan oynayabiliyorum.
Laptop soğutucusu ile kullanıyorum cihazı bir de, herhangi bir undervolt vs. yapmadım.
ETS 2'de yüksek ayarlarda fan sesi kulağımı ağrıtmadan oynayabiliyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: