Henkai Yetkin Sosyal Locası Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 561 Çözümler 5 Beğeniler 756 Cuma 23:57 #1 Son zamanların en düşük fiyatını gördü diyebilirim. Kaliteli bir PSU. Vatan Bayram indirimlerinde 7.600 civarına satılıyordu ama daha da düşmüş fiyatı. Alacaklara hayırlı olsun. ASUS TUF GAMING 850W 80 PLUS GOLD FULL MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da ASUS TUF GAMING 850W 80 PLUS GOLD FULL MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
Son zamanların en düşük fiyatını gördü diyebilirim. Kaliteli bir PSU. Vatan Bayram indirimlerinde 7.600 civarına satılıyordu ama daha da düşmüş fiyatı. Alacaklara hayırlı olsun. ASUS TUF GAMING 850W 80 PLUS GOLD FULL MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da ASUS TUF GAMING 850W 80 PLUS GOLD FULL MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
Falconpolat Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.129 Çözümler 9 Beğeniler 2.593 Cumartesi 00:12 #2 Lite olmayan Raijintek Cratos'tan daha mı iyi?
stormhawks47 Üstün İlk 1.000! Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 3.232 Çözümler 26 Beğeniler 1.908 Cumartesi 00:30 #3 Falconpolat dedi: Lite olmayan Raijintek Cratos'tan daha mı iyi? Genişletmek için tıkla... @Oreki @Andar Han @Yusuf7878
Falconpolat dedi: Lite olmayan Raijintek Cratos'tan daha mı iyi? Genişletmek için tıkla... @Oreki @Andar Han @Yusuf7878
Andar Han Üstün Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 1.177 Makaleler 4 Çözümler 9 Beğeniler 2.334 Cumartesi 04:17 #4 Falconpolat dedi: Lite olmayan Raijintek Cratos'tan daha mı iyi? Genişletmek için tıkla... Yapı olarak üç aşağı beş yukarı denk, fiyat olarak değil. İndirimli hâlinde bile arada 1300 TL fark var.
Falconpolat dedi: Lite olmayan Raijintek Cratos'tan daha mı iyi? Genişletmek için tıkla... Yapı olarak üç aşağı beş yukarı denk, fiyat olarak değil. İndirimli hâlinde bile arada 1300 TL fark var.
Prof. Dr. Abuzer Kömürcü Uzman Katılım 9 Mart 2025 Mesajlar 335 Çözümler 1 Beğeniler 162 Cumartesi 07:19 #5 Falconpolat dedi: Lite olmayan raijintek Cratos'tan daha mı iyi? Genişletmek için tıkla... Rajintek güç kaynağında rüzgar sesi şikayeti vardı. Lite olanı bilmiyorum ama.
Falconpolat dedi: Lite olmayan raijintek Cratos'tan daha mı iyi? Genişletmek için tıkla... Rajintek güç kaynağında rüzgar sesi şikayeti vardı. Lite olanı bilmiyorum ama.
Falconpolat Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.129 Çözümler 9 Beğeniler 2.593 Cumartesi 09:15 #6 Prof. Dr. Abuzer Kömürcü dedi: Rajintek güç kaynağında rüzgar sesi şikayeti vardı. Lite olanı bilmiyorum ama. Genişletmek için tıkla... Raijintek kullanıyorum zaten 8700 liraya almıştım yıl başında.
Prof. Dr. Abuzer Kömürcü dedi: Rajintek güç kaynağında rüzgar sesi şikayeti vardı. Lite olanı bilmiyorum ama. Genişletmek için tıkla... Raijintek kullanıyorum zaten 8700 liraya almıştım yıl başında.
Prof. Dr. Abuzer Kömürcü Uzman Katılım 9 Mart 2025 Mesajlar 335 Çözümler 1 Beğeniler 162 Cumartesi 09:28 #7 Falconpolat dedi: Raijintek kullanıyorum zaten 8700 liraya almıştım yıl başında. Genişletmek için tıkla... Rüzgar sesi olayı var mı? Sizde de.
Falconpolat dedi: Raijintek kullanıyorum zaten 8700 liraya almıştım yıl başında. Genişletmek için tıkla... Rüzgar sesi olayı var mı? Sizde de.
Falconpolat Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.129 Çözümler 9 Beğeniler 2.593 Cumartesi 09:42 #8 Prof. Dr. Abuzer Kömürcü dedi: Rüzgar sesi olayı var mı? Sizde de. Genişletmek için tıkla... Rüzgar değil fan açılırken ses yapıyor devir aniden fırlıyor ama performansından memnunum.
Prof. Dr. Abuzer Kömürcü dedi: Rüzgar sesi olayı var mı? Sizde de. Genişletmek için tıkla... Rüzgar değil fan açılırken ses yapıyor devir aniden fırlıyor ama performansından memnunum.