textmanlite

Çalışkan
Dostlar format atıp temiz bir Windows 11 kurmak istiyorum ilk defa yapacağım bazı okuduğum yerlerde Wi-Fi sürücüsü vs. indirmem mi ne gerekiyormuş anlamadım, ASUS TUF Gaming F15 kullanıyorum.

Dün laptopuma format attım. Windows 11 23H2 kurdum. Normalde sürücüleri kendim elle kuracaktım fakat Windows kendisi bütün gerekli sürücüleri kurmuş. Sizde de muhtemelen aynı durum yaşanır. Windows kendisi bütün gerekli sürücüleri kurar.

Fakat kurmazsa veya kendiniz el ile kurmak isterseniz laptopun tam modelini belirtin gerekli sürücülerin bağlantısını gönderelim.

Dün laptopuma format attım. Windows 11 23H2 kurdum. Normalde sürücüleri kendim elle kuracaktım fakat Windows kendisi bütün gerekli sürücüleri kurmuş. Sizde de muhtemelen aynı durum yaşanır. Windows kendisi bütün gerekli sürücüleri kurar.

Fakat kurmazsa veya kendiniz el ile kurmak isterseniz laptopun tam modelini belirtin gerekli sürücülerin bağlantısını gönderelim.

Hocam bende elle kurmak istemiyorum pek sürücü anlamadığımdan o yüzden komple Windows'un kendisi kurması için ne gerekli tam olarak ne yapmam gerekli cihaz ASUS TUF gaming F15 FX506hc.

Hocam bende elle kurmak istemiyorum pek sürücü anlamadığımdan o yüzden komple Windows'un kendisi kurması için ne gerekli tam olarak ne yapmam gerekli cihaz ASUS TUF gaming F15 FX506hc.
Windows kurarken zaten hesap açtıktan sonra kendisi otomatik kuracaktır. Sizin bir şey yapmanız gerekmiyor.
Laptopunuzun sürücülerinin olduğu sayfa: FX506HC - Destek
Sürücüleri kurmak basit bir şey zaten. Bu sayfadan teker teker indirip çalıştıracaksınız. Başka yapmanız gereken bir şey yok.

Windows kurarken zaten hesap açtıktan sonra kendisi otomatik kuracaktır. Sizin bir şey yapmanız gerekmiyor.
Laptopunuzun sürücülerinin olduğu sayfa: FX506HC - Destek

Bir de bir şey daha sormak istiyorum ilk Windows 10 kurduğum vakit RTX 3050 yerine ASUS'un ekran kartını kullaniyordu bir tanıdık bir ayardan RTX3050 aktif etmişti sanırsam o ayar nedir tam olarak format sonrası yapayım.

Bir de bir şey daha sormak istiyorum ilk Windows 10 kurduğum vakit RTX 3050 yerine ASUS'un ekran kartını kullaniyordu bir tanıdık bir ayardan RTX3050 aktif etmişti sanırsam o ayar nedir tam olarak format sonrası yapayım.
Muhtemelen MyASUS programından seçmiştir veya grafik kartı sürücüsünü kurmuştur.

Dostlar format atıp temiz bir Windows 11 kurmak istiyorum ilk defa yapacağım bazı okuduğum yerlerde Wi-Fi sürücüsü vs. indirmem mi ne gerekiyormuş anlamadım, ASUS TUF gaming F15 kullanıyorum.

Format sonrasi Windows Update her şeyi yüklüyor sen yine de yaptıktan sonra tek gerekenler chipset ve ekran kartı driveri yükle çünkü eski kurabiliyor.