ASUS TUF Gaming F15 laptopun bellek kullanımı normal mi?

textmanlite

Çalışkan
Merhaba,

ASUS TUF gaming F15 kullanıyorum 16 GB RAM, RTX 3050, 512 SSD, i5 11. nesil boştayken %2 CPU, %33 bellek, %0 GPU kullaniyor ama Steam ve Epic Games açtıktan sonra %40 bellek kullaniyor (Kaspersky yüklü) normal mi sizce?

Merhaba,

ASUS TUF gaming F15 kullanıyorum 16 GB RAM, RTX 3050, 512 SSD, i5 11. nesil boştayken %2 CPU, %33 bellek, %0 GPU kullaniyor ama Steam ve Epic Games açtıktan sonra %40 bellek kullaniyor (Kaspersky yüklü) normal mi sizce?

Tabii ki de normal. Hatta çok düşük seviyeler bunlar.

Tabii ki de normal. Hatta çok düşük seviyeler bunlar.
Hocam RAM olayını garipsedim sadece boştayken %40 falan kullaniyor Kaspersky yükledikten sonra Windows 10 Pro kullanıyorum oyun içi falan bir sorun olur mu?

Hocam RAM olayını garipsedim sadece boştayken %40 falan kullaniyor Kaspersky yükledikten sonra Windows 10 Pro kullanıyorum oyun içi falan bir sorun olur mu?

Hocam niye sorun olsun ki? Zaten aşırı düşük seviyelerde olması dahi çok garip.

Hocam niye sorun olsun ki? Zaten aşırı düşük seviyelerde olması dahi çok garip.

Boştayken bu seviyelerde Steam Epic Games açtıktan sonra %40 oluyor bellek. Ek olarak yük içinde CPU ve GPU sağlıklı kullaniyor harici bir sorun olur mu topam boşta 6 GB RAM kullanimi oluyormuş Steam Epic açıkken.

Boştayken bu seviyelerde Steam Epic Games açtıktan sonra %40 oluyor bellek. Ek olarak yük içinde CPU ve GPU sağlıklı kullaniyor harici bir sorun olur mu topam boşta 6 GB RAM kullanimi oluyormuş Steam Epic açıkken.

Merak etmeyin, Steam ve Epic Games biraz ağır uygulamalardır normal merak etmeyin gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Merak etmeyin, Steam ve Epic Games biraz ağır uygulamalardır normal merak etmeyin gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Sağ olun hocam Kaspersky yükledikten sonra kullanim böyle oldu tekrardan teşekkürler hocam.

İfadeler: 470
Merhaba,

Ben burada yazarken şu anda CPU %9 bellek %33 filan. F15 var bende de. Ama ESET yüklü. Smart Security premium kullanıyorum. Bence normal bu arada. Geç bir cevap ama denk geldiğim için yazayım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…