Bütçedeki en iyi kasa kalitesine sahip seri. Termal iletimi de aşırı iyi.

Termal iletim ve soğutma seviyesi sadece iç yapıya veya soğutma bloğuna bakarak ölçülmez, kullanılan macun ve havalandırma kanalları gibi pek çok etken var. Ki yanlış kasanın içini atmışsın. F16 FX608 değil bu, FA507 & FX507 kasalardan. Bizzat FX608 kasaların içi:

1771885561742.webp

Termal iletim ve soğutma seviyesi sadece iç yapıya veya soğutma bloğuna bakarak ölçülmez, kullanılan macun ve havalandırma kanalları gibi pek çok etken var. Ki yanlış kasanın içini atmışsın. F16 FX608 değil bu, FA507 & FX507 kasalardan. Bizzat FX608 kasaların içi:

Eki Görüntüle 229214

Termal macun değiştirilebiliyor, bu da soğutmaya etki ediyor. Fabrikasyon macunla gelen Acer Nitro 5 serilerin soğutması kötü, faz değişenli uygulandığında iyi değerlere gelebiliyor. Yani tamamen laptopun Build'i ile alakalı. Ayrıca attığım kasa FA507 FX507 değil. FX607 kasa. F16 FX608 olduğunu iddia ettiğim bir mesajım da yok zaten. Devamlı benim mesajlarımı düzeltmek yerine okumanızı düzeltseniz daha iyi olacak.

Son düzenleme:
Termal macun değiştirilebiliyor, bu da soğutmaya etki ediyor. Fabrikasyon macunla gelen Acer Nitro 5 serilerin soğutması kötü, faz değişenli uygulandığında iyi değerlere gelebiliyor. Yani tamamen laptopun Build'i ile alakalı. Ayrıca attığım kasa FA507 FX507 değil. FX607 kasa. F16 FX608 olduğunu iddia ettiğim bir mesajım da yok zaten. Devamlı benim mesajlarımı düzeltmek yerine okumanızı düzeltseniz daha iyi olacak.

Fabrikasyon şekilde gelen termal macuna bakarak cihazın soğutması hakkında yorum yapılır, sonradan değiştirerek pek çok cihazın sıcaklarını iyi hale getirebilirsin. 10-15 hatta 20-25 derece kadar soğutabilen bileşenler bunlar, ki dediğim gibi olay tek macun veya soğutma bloğuklarından ibarette değil. Kasanın menteşeleri FX507 (görselde menteşelerde FX507 yazısı da mevcut) olduğu için Fx507 demiştim ama FX607 serisi ile anakarttan tutun bileşenlerine kadar benzerler zaten, anakart üreticisi vs. ailesi bile aynı. Madem iddianız yok, konudaki cihaz 2025 model FX608, gidipte 2024 FX607 modeli atmanın anlamı ne? Kimsenin de sizi hedef haline getirip devamlı düzeltmeye çalıştığını düşünmeyin, tanıştığımız bile yok. Tıkladığım konuda yanlışını gördüğüm ve dikkatime çarpan herkesi düzeltirim.