Merhaba, öncelikle çok fazla araştırdım fakat tam olarak bir sonuç’a varamadım. Şöyle: sistemimi yeni bir kasaya taşımayı düşünüyorum ve almayı düşündüğüm kasa modeli ASUS TUF Gaming GT502 Horizon. Bu modelde toplamda şu kadar ARGB’li cihaz olacak:
10 adet 120 mm ARGB fan (10 adet ARGB kablo)
1 adet kasanın kendiliğinden gelen ön logoyu aydınlatması için (1 adet ARGB kablo)
1 adet ASUS’un bu kasası için üretilmiş TLK-01 lighting kit (1 adet ARGB kablo)
6 adet Asiahorse’un Hydrus ARGB PSU kablosu (6 adet ARGB kablosu)
Toplamda sistem için 18 adet ARGB kablosu.
Benim istediğim şey, kasanın önündeki LED butonu üzerinden kasanın içindeki tüm aydınlatmayı kontrol edebilmek. Bu sistemi nasıl yapabilirim? Yani kaç port’lu bir hub almam gerekiyor, ya da hub’a splitter ile 3’er 3’er kabloları bağlayabilir miyim, yoksa teker teker mi bağlamam gerekiyor vb. yardımcı olursanız sevinirim, iyi günler.
10 adet 120 mm ARGB fan (10 adet ARGB kablo)
1 adet kasanın kendiliğinden gelen ön logoyu aydınlatması için (1 adet ARGB kablo)
1 adet ASUS’un bu kasası için üretilmiş TLK-01 lighting kit (1 adet ARGB kablo)
6 adet Asiahorse’un Hydrus ARGB PSU kablosu (6 adet ARGB kablosu)
Toplamda sistem için 18 adet ARGB kablosu.
Benim istediğim şey, kasanın önündeki LED butonu üzerinden kasanın içindeki tüm aydınlatmayı kontrol edebilmek. Bu sistemi nasıl yapabilirim? Yani kaç port’lu bir hub almam gerekiyor, ya da hub’a splitter ile 3’er 3’er kabloları bağlayabilir miyim, yoksa teker teker mi bağlamam gerekiyor vb. yardımcı olursanız sevinirim, iyi günler.
Son düzenleyen: Moderatör: