ASUS TUF Gaming VG249Q1R monitörün üzerindekiler nedir?

Bütçe
4500
Arkadaşlar, selam!

Dün, bu konu üzerinde "ASUS TUF gaming VG249Q 24" 165Hz alınır mı?" diye sormuştum.

Bugün monitör elime ulaştı ve kurulumunu yapıp testlerini gerçekleştirdim. Ekranda şöyle bir nokta var ve üst kısmında sanırım ışık sızması mevcut. Sizce bunlar ne anlama geliyor?

Yetkili servisle mi görüşmeliyim, yoksa doğrudan iade edip farklı bir monitör mü almalıyım? Önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Ekranda ölü pixel ve ışık sızması var. Cihazı nereden, nasıl satın aldınız?

Son düzenleme:

Geçmiş olsun, tamamen şans işi. ASUS tercih etmiş olmanız bu süreci hızlı sonuçlandıracak. Amazon da bu konuda sorun çıkarmayacaktır ancak farklı bir durum olursa ASUS firmasını arayarak iletişime geçin ve istenirse görselleri iletin. ASUS yerine MSI olmuş olsaydı servise gidecek ve kontrollerde istenen ölü pixel şartı aranacaktı. ASUS'da böyle bir kısıtlama yok.

Amazon üzerinden değişim ya da iade oluşturabilirsiniz. Kabul edilmemesi halinde hemen durumu ASUS'a bildirin lütfen.

Teşekkür ederim, sizce iade aldıktan sonra yeni bir monitör mü almam daha iyi olacaktır? Aynı fiyata öneriniz var mıdır?

1 Tane ölü pixel için değişim olmaz sanırım en az 3 tane ölü pixel lazım. Siz iade edin.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim, sizce iade aldıktan sonra yeni bir monitör mü almam daha iyi olacaktır? Aynı fiyata öneriniz var mıdır?
Rica ederim. İlgili monitörü hiç incelemedim, yorum yapamam fakat @BerkayZ87 ayrıca açacağınız konu başlığında memnuniyetle destek olur.

1 Tane ölü pixel için değişim olmaz sanırım en az 3 tane ölü pixel lazım. siz iade edin.
Asus değişim de yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…