ASUS TUF Gaming VG27AQL5A alınır mı?

ppasha

Uzman
Arkadaşlar son kararım diye düşünüyorum, bugün Vatan şubesinde almadan önce test yapabileceklerini ona göre mağazada tekrar değişim yapılıp düzgün ürün verileceği falan da söylendi. Önerir misiniz bu ürünü? HDR gibi özellikleri ne durumda? Kronik sorunları var mı? Ne olur yardımcı olur musunuz?

@BerkayZ87 hocam ne diyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu VA hocam, ayrica magazada test yaptiramadigimdan olu piksel sorunlariyla bir ton ugrasmak zorunda kalacağım garantisiyle.
VA olması kötü bir şey değil ki iyi olduktan sonra önemi yok. Direkt IPS >VA diye bir şey yok yani. G65B bunun en büyük örneği.

VA olması kötü bir şey değil ki iyi olduktan sonra önemi yok. Direkt ips>va diye bir şey yok yani. G65b bunun en büyük örneği.

Hocam IPS'ler bir tik daha iyi gibi ya. Almak istedigim ürün konusunda hiç mi bir bilgi yok kronik sorun acisindan falan?

Hocam IPS'ler bir tik daha iyi gibi ya. Almak istedigim ürün konusunda hiç mi bir bilgi yok kronik sorun acisindan falan?
Görüş açıları ve hız açısından evet, görüntü kalitesi bakımından hayır. İncelemesini görmedim o monitörün.

Görüş açıları ve hız açısından evet, görüntü kalitesi bakımından hayır. İncelemesini görmedim o monitörün.

Sizce Vatan'da bu ürünün muadili 2K 27" bunun harici ne alinabilir veya baska magaza?

Sizce Vatan'da bu ürünün muadili 2K 27" bunun harici ne alinabilir veya baska magaza?

Vatan'da ne var bilmiyorum G274QPF-E2, R27QE veya Q27G4XF bakabilirsin.

R27QE cogu magazada yok gibi hocam ya onu alacaktım ama yok yani.

Ben olsam Amazon'dan MAG olanı alırdım. Ghosting testi var ve ghostin'i oldukça az. Buna ek olarak QD arka aydınlatma sayesinde yüksek renk gamutu sunuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…