ASUS TUF K3 klavye, aygıt yöneticisinde fare ve diğer işaret aygıtlarında gözüküyor

ali24

Gelişen
Aygıt yöneticisinde bir hata görüyorum.

ASUS TUF K3 klavye Aygıt Yöneticisi fare ve diğer işaret aygıtları bölümünde görünüyor.
Logitech G502 klavyemde Evrensel seri yolu denetleyicileri bölümünde görünüyor.
Cihazların yazılımları ve Windows Update güncelledim.
BIOS'da son sürümde chipset yazılımı da son sürümünde.
Anakart ASUS B650E-E.
Windows 11 kullanıyorum.

Şimdiden teşekkürler.

Görseli aşağıya ekledim:

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorununuzla ilgili bazı adımlar aşağıda belirtilmiştir:

1. Cihaz Bağlantısını Kontrol Edin:
- Kabloların ve bağlantıların sağlam olduğunu kontrol edin. Klavyeyi farklı bir USB portuna takmayı deneyin.

2. Aygıt Yöneticisi'ni Sıfırlayın:
- Aygıt Yöneticisi'nde Fare ve diğer işaret aygıtları bölümünden TUF GAMING K3'ü sağ tıklayıp Cihazı kaldır seçeneğini seçin.
- Bilgisayarı yeniden başlatın. Windows, cihazı otomatik olarak yeniden tanıyacaktır.

3. Sürücü Güncellemesi:
- TUF GAMING K3 için en güncel sürücüleri ASUS'un resmi web sitesinden indirin.
- Sürücüyü manuel olarak yüklemek için `Aygıt Yöneticisi`nde cihazı sağ tıklayıp Sürücü yazılımını güncelle seçeneğini seçin.

4. Windows Sorun Giderici:
- Ayarlar menüsünden Güncelleme ve Güvenlik > Sorun Gider > Ek sorun gidericiler sekmesine gidin.
- Donanım ve Aygıtlar seçeneğini çalıştırarak sorunları bulmaya çalışın.

5. USB Kök Hub Özellikleri:
- Aygıt Yöneticisi’nde Evrensel Seri Yolu denetleyicileri bölümündeki USB kök Hub’ın üzerine sağ tıklayıp Özellikler > Güç Yönetimi sekmesinden Bilgisayarın bu aygıtı kapatmasına izin ver seçeneğinin işaretli olmadığından emin olun.

Bu adımları takip ettikten sonra sorun devam ediyorsa, ek bilgi sağlayabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…