ASUS TUF RTX 4050 laptop ikinci elde ne kadara satılabilir?

Bozuk ürün satması gibi bir durum yok. Teknoloji şans mevzusu, 3 tane laptop geçti elime bu sene, hepsinde bir sorun oldu. Bir daha alamadım, cihazım yok şu an.

Bozuk ürün satması gibi bir durum yok. Teknoloji şans mevzusu, 3 tane laptop geçti elime bu sene, hepsinde bir sorun oldu. Bir daha alamadım, cihazım yok şu an.
Gaming laptopların dandirik olduğunu biliyorum ancak 1 tane bile mi düzgün denk gelmez bir insana. 4. cihaz ya 5 olacak. Ben mi çok takıyorum anlamıyorum.

Gaming laptopların dandirik olduğunu biliyorum ancak 1 tane bile mi düzgün denk gelmez bir insana. 4. cihaz ya 5 olacak. Ben mi çok takıyorum anlamıyorum.
Hocam biraz da nasip kısmet olarak düşünün.
Ben nasip olacağı zamanda almadığımı düşünüyorum. Ha, geçen 2 senede çok kafam takıldı. Ama yapacak bir şey yok.

Evet, GPN yaptı.

Doğru, ona katılıyorum ama 4 laptopta bozuk gelme ihtimali olmamalı.

Evet GPN yaptı.

Benim fikrim değişmedi, laptop alacak arkadaşlarıma GPN satıcısını önermiyorum.

Evet GPN yaptı.

Benim fikrim değişmedi, laptop alacak arkadaşlarıma GPN satıcısını önermiyorum.
Ürün bozuk çıkabilir, onu anlarım ama satıcıya gönderip "Bu ürün bozuk." diyorum ama satıcı düzgün çalıştığını iddia etmesi sorun. Kanıtları ile gösteriyorum, itiraz ediyor.

Benim gözümde mahalle bilgisayarcısından farkı yok GPN'nin.

45-50 bine 9060 XT'li sistemler satılıyor, onlardan alabilirsin.

Son düzenleme:
Bana 30 binlik bir şey bile yeter. RTX 4060 veya muadil AMD ikinci elden alsam baş ağrıtır mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…