ASUS TUF şarj yuvasında oynama var

Kratosun Yoldaşı

Başarılı
ASUS TUF FX506hf laptopum var. Şarj takınca yuvasında hafif oynama var ama temassızlık yok. Bir sorun olur mu?

ASUS TUF FX506hf laptopum var. Şarj takınca yuvasında hafif oynama var ama temassızlık yok. Bir sorun olur mu?

Hocam temazsızlık yok ise şu anlık sıkıntı olmaz ama ileride temazsızlık yapabilir. Garantisi varsa garantiye verebilirsiniz veya tamir edebilir/ettirebilirsiniz.

Hocam temazsızlık yok ise şu anlık sıkıntı olmaz ama ileride temazsızlık yapabilir. Garantisi varsa garantiye verebilirsiniz veya tamir edebilir/ettirebilirsiniz.

Ks video gonderirse daha iyi olur. Ne kadar oynadigini gormek lazim.

Şimdi sorun yaratmıyorsa bile ileride yaratma ihtimali var. Bu her zaman aklınızda olsun.

Hocam aynı laptopa sahibim. Benzer sorunu yaşamıştım maalesef fark ettikten 2 ay sonra anakartım yandı

Hocam aynı laptopa sahibim. Benzer sorunu yaşamıştım maalesef fark ettikten 2 ay sonra anakartım yandı
Aldığımdan beri bu şekilde. Şu şekilde şarja takıyorum takılıyken çok hafif yuva oynuyor dokunduğum zaman temassızlık vesaire olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…