• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

ASUS TUF VG249Q1A monitörün en altında çıkan çizgiler

Bazı testlerinde çok iyi renk gamutu sunarken bazılarında fiyasko demişti.

Peki sizin önerdiğiniz Gigabyte nasıldır? Hoparlörde var mış ama 240Hz biraz göz boyama gibi geldi satılsın diye?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hoparlör bulunuyor mu hocam? O önemli benim için, MSI'da sanki ölü piksel çıkma olasılığı fazlaydı.

Nasıl yani hocam?
Ölü piksel her monitörde çıkar. Şansına bağlı hocam. Hoparlörü de yok.

Peki sizin önerdiğiniz Gigabyte nasıldır? Hoparlörde var mış ama 240Hz biraz göz boyama gibi geldi satılsın diye?

Spec Sheet'te iyi görünüyor ama derin incelemelerine bakmak gerek her monitör Spec sheette aynı değil, kısa sürenizi rica edeceğim.

Spec Sheet'te iyi görünüyor ama derin incelemelerine bakmak gerek her monitör Spec sheette aynı değil, kısa sürenizi rica edeceğim.

Hocam 244F renk açısından daha iyi öbür monitörden. Dediğiniz gibi de dalgalı bir paneli var diyeni hiç görmedim.

Recep hoca çekmiş, izledim. Gayet iyi anlatmış. Yorumlarda çoğu kişi memnun olduğunu söylemiş ama GS24F2 modeli kronikmiş garantide onları GS25F2A ile değiştirmişler. Şu an ikna oldum ama şu renk mevzusu kafamı karıştırdı pek de anlamıyorum ama diğer monitörün renkleri daha mı canlı?

Aynı monitör ve aynı sorun bende var alt tarafta böyle çizgiler oluştu panelden kaynaklı en iyisi yeni bir monitör satın almaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…