ACN

Uzman
Merhaba linkini bıraktığım; https://www.akakce.com/monitor/en-u...-hd-ips-180-hz-oyuncu-u-fiyati,802118401.html

Bu ürün sizce alınır mı? Acaba fiyat performans mıdır? Pivot vs gibi şeylere ihtiyacım yok hareket kısıtlılığı da benim için önem arz etmiyor tazeleme hızı ve 1 Ms'in (GtG) olmasından dolayı ghosting az olacağını falan düşünüyorum.
Bu yüzden monitör hoşuma gitti sizce başarılı bir monitör müdür kronik sıkıntıları var mıdır?
Fiyat olarak 200 TL daha fazla verip gaming'genden mi almalıyım yoksa 200 TL az verip N11'den mi?

Bilgili arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim

Herhangi bir bilgisi olan yok mu?

Son düzenleme:
Merhaba linkini bıraktığım; https://www.akakce.com/monitor/en-u...-hd-ips-180-hz-oyuncu-u-fiyati,802118401.html

Bu ürün sizce alınır mı? Acaba fiyat performans mıdır? Pivot vs gibi şeylere ihtiyacım yok hareket kısıtlılığı da benim için önem arz etmiyor tazeleme hızı ve 1 Ms'in (GtG) olmasından dolayı ghosting az olacağını falan düşünüyorum.
Bu yüzden monitör hoşuma gitti sizce başarılı bir monitör müdür kronik sıkıntıları var mıdır?
Fiyat olarak 200 TL daha fazla verip gaming'genden mi almalıyım yoksa 200 TL az verip N11'den mi?

Bilgili arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim

Herhangi bir bilgisi olan yok mu?
ASUS TUF VG249Q3R monitörü almayı düşünüyorsanız, aşağıdaki noktaları göz önünde bulundurarak karar verebilirsiniz:

1. Tazeleme Hızı ve Tepki Süresi:
- 180 Hz tazeleme hızı, özellikle oyun oynarken akıcı bir deneyim sağlar.
- 1 ms (GtG) tepki süresi, ghosting ve hareket bulanıklığını minimuma indirir, bu da hızlı oyunlar için avantajlıdır.

2. Ekran Teknolojisi:
- IPS panel, geniş görüş açıları ve canlı renkler sunar. Eğer oyunlarda ve multimedya içeriklerinde görsel kalite sizin için önemliyse, bu panel avantajlıdır.

3. Fiyat Performans Değerlendirmesi:
- Mevcut fiyatı ile özellikleri göz önünde bulundurulduğunda, oyuncular için iyi bir fiyat performans sunabilir.
- Ancak, alternatif ürünleri de araştırmakta fayda var.

4. Kronik Sorunlar:
- ASUS monitörlerinde genellikle kalite kontrolü iyi olsa da, bazı kullanıcılar ışık sızıntısı veya ölü piksel gibi sorunlar yaşadıklarını bildirmiştir. Yine de bu sorunlar her modelde görülmez; özellikle garantili alışveriş yapmanız durumunda bu riskleri azaltmış olursunuz.

5. Alternatifler:
- 200 TL daha fazla verip farklı bir model (örneğin gaming'gede olan) almayı düşünüyorsanız, o modelin özelliklerini ve kullanıcı yorumlarını da incelemenizde fayda var.
- 200 TL daha az harcayıp N11 gibi platformlardan almak da bir seçenek; ancak satıcı ve garanti koşullarını mutlaka kontrol edin.

Sonuç olarak, eğer monitörün özellikleri ve fiyatı sizin için uygun görünüyorsa ve daha önceki kullanıcı deneyimlerini dikkate alıyorsanız, ASUS TUF VG249Q3R iyi bir seçenek olabilir. Ancak, alternatif ürünleri incelemek de her zaman iyi bir fikirdir.