ASUS TUF VG24VQE ve BenQ GW2270 monitör görüntü vermiyor

Beyza

Yetkin
Yer
Kocaeli
Ana monitörüm ASUS TUF VG24VQE, yan monitörüm BenQ GW2270. Ekran kartım 2060 Super, anakartım A520mk v2.

Ana monitör HDMI üzerinden GPU'ya bağlı, yan monitör DVI to HDMI şeklinde GPU'ya bağlı. Aynı anda iki monitör görüntü vermiyor, yan monitör çalışırken ana monitör sinyal yok diyor. Ana monitör çalışırken yan monitör no cable connect diyor.

DDU ile driverları kaldırıp tekrar kurdum. BIOS'u son sürüme güncelledim. Ekran kartı Driver'ını kurdum çözemedim. Windows güncelleştirmelerini yaptım olmadı. Ne yapmam lazım deli olacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gainward 2060 Super. Kablonun DVI kısmını GPU'ya, HDMI kısmını monitöre takıyorum.

Dual link ne demek bilmiyorum, bilgisayarcıdan bir tarafı HDMI bir tarafı 24+1 DVI kablo aldım.

DVI-D Dual link, sizin GPU'daki çıkışın adı. Birde bunun DVI-D Single link olanı var. En iyisi aldığınız kablonun resimini yükleyiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:

Böyle modern bir katta DVI arayüzünün olmasını beklemiyoruz ama iki portun aynı kontrolcüyü paylaşmasını mı bekliyoruz yani?

Bir kartta DVI portunun olmasını eksi olarak değerlendirmek? Bir de "Gainward deyip geçelim" diye markaya laf etmek? Takdire şayan.
Sorunun çözümüne yönelik bir fikir beyan etme planınız var mı?

@Beyza, benzer sorunu RTX 2060 ile yaşayan başkaları da olmuş. Bir kişi 8K destekli HDMI kablosuyla çözmüş ama sizdeki kablo Dual Link DVI-D olduğu için nasıl bir çözüm oluyor bilemiyorum.

Birisi daha sorunu kablo değişimi ile çözmüş:

Yeni kablo sorunu çözdü. HDMI'dan DP'ye giden kablo ya bozuktu ya da desteklenmiyordu. Artık birincil ekran DP kablosunu, ikincil ekran ise HDMI kablosunu kullanıyor.

Sorunun çözümüne yönelik bir fikir beyan etme planınız var mı?
Ben de öyle düşünmüştüm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…