Elektronik ASUS TUF VG27AQM1A 2K 260Hz Fast IPS Monitör geri ödeme kampanyasıyla 9.910 TL

Son düzenleme:
Son 1 yılın en ucuz fiyatında. ASUS geri ödeme kampanyası dahilinde mi bilmiyorum, bilgisi olanlar yazabilir.

Düzenleme: 650 TL geri ödeme kampanyası varmış.
3 ay ücretsiz Adobe iyi. Renk gamutu iyi 90% dcip3 var. HDR400 güzel değil HDR beklemeyin. Parlaklık giriş seviyesi. IPS monitörlerin sevdalısı değilim özellikle fast rapid vs olanların. Kısaca bu fiyata güzel monitör alınabilir.

3 ay ücretsiz Adobe iyi. Renk gamutu iyi 90% dcip3 var. HDR400 güzel değil HDR beklemeyin. Parlaklık giriş seviyesi. IPS monitörlerin sevdalısı değilim özellikle fast rapid vs olanların. Kısaca bu fiyata güzel monitör alınabilir.
Kontrast oranı düşük geldi bana, sizce oyunlarda dezavantaj sağlar mı bu durum? Gerçi bu bütçedeki çoğu monitör 1000:1 orana sahip.

Kontrast oranı düşük geldi bana, sizce oyunlarda dezavantaj sağlar mı bu durum? Gerçi bu bütçedeki çoğu monitör 1000:1 orana sahip.

Kontrast IPS'de de düşük VA'da da düşük. Biri 1000 diğeri 3000 sabit olur genelde. En iyi kontrast'ı OLED veriyor (sınırsız) o da 25bin'den başlıyor. Oyunlarda sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum Dead Space Batman gibi karanlık atmosferli oyun oynamıyorsanız.

Düşük kontrast farkı ekrandaki görüntüyü daha düz gibi gösterebilir 2D gibi yani.

Bu modelin kontrast oranı kötü, tavsiye etmem. Az daha ekleyip VG27AQML1A modelini almak daha mantıklı. Onda da geri ödeme var.
İkisinin de kontrast oranı 1000:1 değil mi hocam?

İkisinin de kontrast oranı 1000:1 değil mi hocam?
O kagitustu veri. Incelemelerde AQM1A'ninki 850:1 civari, AQML1A'ninki 1400:1 civari olculuyor.

Bu arada AQM1A'da a-Si TFT bir panel kullanilirken AQML1A'da Oxide-TFT bir panel kullanilmakta. Oxide-TFT, daha kaliteli ve maliyetli bir panel turu.

Geri
Yukarı Alt