M MemoliGT Uzman Katılım 16 Ağustos 2024 Mesajlar 68 Beğeniler 9 5 Ocak 2026 #1 Anakartım ASUS TUF X870-Plus Gaming Wi-Fi. Elimde 2 tane gamepad var ikisinde de denedim Bluetooth ile bağlanınca bilgisayardan azıcık uzaklaşıyım teklemeye, kopmaya başlıyor. Sebebi nedir?
Anakartım ASUS TUF X870-Plus Gaming Wi-Fi. Elimde 2 tane gamepad var ikisinde de denedim Bluetooth ile bağlanınca bilgisayardan azıcık uzaklaşıyım teklemeye, kopmaya başlıyor. Sebebi nedir?
Serj Uzman Katılım 20 Şubat 2025 Mesajlar 137 Beğeniler 98 Yer İstanbul 5 Ocak 2026 #2 Gamepadin Bluetooth sürümü eskidir veya kötüdür. Bende de aynı anakart var Wi-Fi ve Bluetooth modülü çok iyi çalışıyor.
Gamepadin Bluetooth sürümü eskidir veya kötüdür. Bende de aynı anakart var Wi-Fi ve Bluetooth modülü çok iyi çalışıyor.
KS KS M MemoliGT Uzman Katılım 16 Ağustos 2024 Mesajlar 68 Beğeniler 9 5 Ocak 2026 #3 Serj dedi: Gamepadin Bluetooth sürümü eskidir veya kötüdür. Bende de aynı anakart var Wi-Fi ve Bluetooth modülü çok iyi çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Var mı? Çözüm. Serj dedi: Gamepadin Bluetooth sürümü eskidir veya kötüdür. Bende de aynı anakart var Wi-Fi ve Bluetooth modülü çok iyi çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Her şey güncel.
Serj dedi: Gamepadin Bluetooth sürümü eskidir veya kötüdür. Bende de aynı anakart var Wi-Fi ve Bluetooth modülü çok iyi çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Var mı? Çözüm. Serj dedi: Gamepadin Bluetooth sürümü eskidir veya kötüdür. Bende de aynı anakart var Wi-Fi ve Bluetooth modülü çok iyi çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Her şey güncel.