ObitR3

Başarılı
Yer
Adana
G-Sync özelliği NVIDIA denetim masasında uyumlu olarak doğrulanmış değil diyor, monitör üzerindeki ayarlardan G-Sync açık fakat böyle yazıyor, neden bilmiyorum.

Monitör desteklemesine rağmen de HDR da desteklenmiyor olarak gözüküyor. Sorun nedir? Daha yeni fark ettim, daha önce kontrol etmemiştim, 1 yıl kadar oldu.

Screenshot_1.webp

Screenshot_2.webp

ASUS'un sitesine baktığım da bu monitör için HDR olduğuna dair bir şey göremedim, yüksek ihtimal HDR desteklemiyor. Eğer kontrol etmek istiyorsanız monitörün OSD menüsüne bakabilirsiniz. HDR seçeği yoksa desteklemiyordur.

G-SYNC için biraz araştırma yaptım, compatible yazan bazı monitörler de uyarı varken bazı modeller de ise yok. Yüksek ihtimal NVIDIA kullandığınız monitör için sürücü desteği getirmedi. NVIDIA sürücü notlarını kontrol ederseniz zaman zaman monitörlere G-SYNC desteği eklediğini görürsünüz. Tahminime göre bu monitör için güncellemeyle sürücü desteği eklenmediği için NVIDIA denetim masasındaki yazı güncellenmemiş.

Son düzenleme:
ASUS'un sitesine baktığım da bu monitör için HDR olduğuna dair bir şey göremedim, yüksek ihtimal HDR desteklemiyor. Eğer kontrol etmek istiyorsanız monitörün OSD menüsüne bakabilirsiniz. HDR seçeği yoksa desteklemiyordur.

G-SYNC için biraz araştırma yaptım, compatible yazan bazı monitörler de uyarı varken bazı modeller de ise yok. Yüksek ihtimal NVIDIA kullandığınız monitör için sürücü desteği getirmedi. NVIDIA sürücü notlarını kontrol ederseniz zaman zaman monitörlere G-SYNC desteği eklediğini görürsünüz. Tahminime göre bu monitör için güncellemeyle sürücü desteği eklenmediği için NVIDIA denetim masasındaki yazı güncellenmemiş.
Yani aslında G-SYNC desteği var çalışıyor ama sürücüler güncellenmediği için sadece yazı olarak orada doğrulanmamış gözüküyor doğru mudur ?

Yani aslında G-Sync desteği var çalışıyor ama sürücüler güncellenmediği için sadece yazı olarak orada doğrulanmamış gözüküyor doğru mudur?

Aynen öyle. Benim AW2725DF modelinde de böyle. Ama G-Sync kullanabiliyorum. Sitesinde G-SYNC ibaresi bile yok. Nvidia sürücüye eklemediği sürece o yazı değişmez. Nvidia yeni modelleri ekliyor ancak bu model kalmış.