Afterbyte 48 Bilgin Gelişen Oyun Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 2.923 Makaleler 5 Çözümler 101 Beğeniler 1.632 19 Mart 2025 #11 charlost dedi: Teşekkürler. Merhabalar biraz önce tekrardan aynı şeyi yaşadım windows 11 kullanıyorum ve hız aşırtma özelliğim açık 170 sabit.Başka önerceğiniz ve hata tespiti yapabilceğim bir şey var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hız aşırtma yapmayın aynı monitöre sahibim. Sorun olmuyor ancak 5 Hz için yormaya değmez. Eve geçince ilgilenebilirim ancak.
charlost dedi: Teşekkürler. Merhabalar biraz önce tekrardan aynı şeyi yaşadım windows 11 kullanıyorum ve hız aşırtma özelliğim açık 170 sabit.Başka önerceğiniz ve hata tespiti yapabilceğim bir şey var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hız aşırtma yapmayın aynı monitöre sahibim. Sorun olmuyor ancak 5 Hz için yormaya değmez. Eve geçince ilgilenebilirim ancak.
KS KS C charlost Çalışkan Katılım 11 Aralık 2024 Mesajlar 23 Çözümler 1 Beğeniler 4 19 Mart 2025 #12 Afterbyte dedi: Hız aşırtma yapmayın aynı monitöre sahibim. Sorun olmuyor ancak 5 Hz için yormaya değmez. Eve geçince ilgilenebilirim ancak. Genişletmek için tıkla... Haberinizi beklemekteyim ,size de kolay gelsin iyi günler.
Afterbyte dedi: Hız aşırtma yapmayın aynı monitöre sahibim. Sorun olmuyor ancak 5 Hz için yormaya değmez. Eve geçince ilgilenebilirim ancak. Genişletmek için tıkla... Haberinizi beklemekteyim ,size de kolay gelsin iyi günler.