Bu laptop sizce oyun ve iş için nasıldır? Ekran kartı watt değeri nedir? Cihazın MUX desteklediğini bulabildim ama ekran kartı watt değerini bulamadım. Max-Q olduğunu tahmin ediyorum.
hocam şöyle söyleyeyim, asus laptoplarla ilgili pek bir şey bilmiyorum fakat, kasası çok ince, bilmiyorum sorun yaratır mı. siz sorun olmaz derseniz bunu gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. fiyata bakarsak ortalama bir fiyat. benim dememle alma. başka arkadaşların fikirlerini dinle.
Bu laptop sizce oyun ve iş için nasıldır? Ekran kartı watt değeri nedir? Cihazın MUX desteklediğini bulabildim ama ekran kartı watt değerini bulamadım. Max-Q olduğunu tahmin ediyorum.
Hocam bu laptop Zenbook serisi, Vivobook'tan genel olarak insanlar memnun Gaming serisinde çok laptop var ama sade olması dolayısıyla ASUS Vivobook hoşuma gitti ayrıca birçok incelemede de önerildi. Zaten baktığım model , 4060 ekran kartlı bir model.
Model isimlendirmesini anlamaya çalışırken patlama yaşadım, 4 farklı isimlendirme var. Normalde bu modellerin Pro 16X hali çok güzel modellerdir fakat bu geçen model düz 16X olması gerek, haliyle 65W GPU'ya sahip olan zayıf soğutmalı versiyonu diye düşünmekteyim.