Bu laptopun içerisinde ne AMD ne de Intel bir işlemci var. Qualcomm işlemcili ASUS Vivobook S 15 neyi farklı yapıyor, incelememizde cevaplayalım. ASUS, Vivobook S 15, Qualcomm’un bilgisayarlar için özel olarak üretilmiş Oryon çekirdeklerine sahip Snapdragon X Plus işlemcisini barındırıyor. Copilot+ gereksinimlerini de karşılayan Vivobook S 15’e yakından bakalım. Ürünün güncel fiyatına bu linkten ulaşabilirsiniz.…
Arm işlemci-Windows...Oldukça merak ettiğim bir konu idi.. Her zamanki gibi titiz ve doyurucu bilgiler. Teşekkürler.. @Recep Baltaş Hocam sizin için zaman yavaş mı akıyor? Bu kadar işi bu kadar detaylı bir şekilde nasıl yapabiliyorsunuz, hangi zamana sığdırıyorsunuz akıl erdiremiyorum.
Örnek olsun diye şu inceleme ve videoyu nasıl hazırlayıp(ekip vs?) yaklaşık ne kadar zaman harcadığınızı söyler misiniz?
Gerçekten çok acı. Düşünsene güçlü bir Windows laptopun var ama Windows’un en büyük avantajı olan oyun bile desteklemiyor. Ne anladım ben öyle performanstan ve verimlilikten? ARM işine gireceklerse önce uyumluluk işini halletselerdi. Bir de “prototip” deyince kızarlar. Al sana, resmen prototip bir cihaz. Hiçbir işe yaramıyor. Vaadettiklerini bile gerçekleştiremiyor. Pahalı bir çöp.