Topcu Uzman Katılım 2 Temmuz 2024 Mesajlar 261 Beğeniler 108 4 Aralık 2025 #1 Merhaba, Laptopun kapağını indirip uyutmuştum. Az önce açayım dedim, ASUS yazısında kaldı, açılmıyor. Prize takıp power tuşuna basılı tuttum ama işe yaramadı. Model: ASUS VivoBook S16 / Core Ultra 7 255H işlemcili versiyon. Power tuşuna 5 saniye kadar basılı tutmuştum, kapanmamıştı. 10-15 saniye basılı tutmam gerekiyormuş. 10 saniye tuttum ve kapandı. Şimdi sorunsuz şekilde açıldı laptop. Masaüstü sistemde 3-5 saniye basınca kapatıyordu sistem kendini. Laptobu da öyle düşünüp kısa basmıştım. Şu an sorun yok. Son düzenleme: 4 Aralık 2025
Merhaba, Laptopun kapağını indirip uyutmuştum. Az önce açayım dedim, ASUS yazısında kaldı, açılmıyor. Prize takıp power tuşuna basılı tuttum ama işe yaramadı. Model: ASUS VivoBook S16 / Core Ultra 7 255H işlemcili versiyon. Power tuşuna 5 saniye kadar basılı tutmuştum, kapanmamıştı. 10-15 saniye basılı tutmam gerekiyormuş. 10 saniye tuttum ve kapandı. Şimdi sorunsuz şekilde açıldı laptop. Masaüstü sistemde 3-5 saniye basınca kapatıyordu sistem kendini. Laptobu da öyle düşünüp kısa basmıştım. Şu an sorun yok.
Th3RealKayseriLee Yetkin Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 1.589 Çözümler 10 Beğeniler 1.159 7 Aralık 2025 #2 Muhtemelen Statik elektrik birikti ve donanımı zor durumda bıraktı. Böyle durumlarda 1 dakika boyunca basılı tut çek yapıyorum. (şarj aletinden de bağımsızlaştırıyorum) Artı 0 Eksi
Muhtemelen Statik elektrik birikti ve donanımı zor durumda bıraktı. Böyle durumlarda 1 dakika boyunca basılı tut çek yapıyorum. (şarj aletinden de bağımsızlaştırıyorum)