ASUS X550CA Laptop oyun esnasında titriyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mza01
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 41
  • Etiketler Etiketler
    laptop

mza01

Becerikli
Makaleler
2
Merhaba, eski bir laptop kullanıcısıyım, az önce ETS 2 oynarken fark ettim laptop bildiğiniz titriyor. Klavyenin üstü Touchpad'in yanı vs. tamamen elimi koyunca hissedebildiğim küçük bir garip titreme var, bunun sebebi ne olabilir?

Laptop: ASUS X550CA.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, eski bir laptop kullanıcısıyım, az önce ETS 2 oynarken fark ettim laptop bildiğiniz titriyor. Klavyenin üstü Touchpad'in yanı vs. tamamen elimi koyunca hissedebildiğim küçük bir garip titreme var, bunun sebebi ne olabilir?

Laptop: ASUS X550ca.

Belki biraz alakasız bir neden söyliyeceğim ama laptop fanının kırılmış olma ihtimalı var mıdır ve internetten baktığıma göre bilgisayarda HDD bulunmakta HDD de arıza yapmış olabilir.

Belki biraz alakasız bir neden söyliyeceğim ama laptop fanının kırılmış olma ihtimalı var mıdır ve internetten baktığıma göre bilgisayarda HDD bulunmakta HDD de arıza yapmış olabilir.

Yok içindeki HDD şu anda CD-ROM yerine takılı, içerisinde SSD var. Fan dediğiniz gibi kırılmış olabilirse bir bakıma götüreyim, bayağı ısınıyor zaten termal macunların değişmesi gerek. Teşekkürler.

Laptop: ASUS X550ca.

Fan ve harddisk gibi parçalar mekanik olarak çalışıyorlar bu sebeple cihazın titreşmesi normal bu durumun genel sorumlusu harddisk oluyor çoğu durumda.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt