Type c hiç denemedim hocam yarın bir bakayım ona da usbler çalışıyor ama hem arka taraf hem ön taraf kasa da yine asusun helios kasası

Pc arıza yok hoca Q Code ekranında herhangi bir hata kodu almıyorum cpu sıcaklık değerlerini görüyorum
Ön panel Type-C bağlanmış zaten boştaki güç konektörünün hemen altında.

O boş bırakılan 8 pinin, Type-C beslediğini de söylemişler o konuda. @Kürşat Yalçıntaş

Yalnız hocam o görseller bana ait değil bende başka siteden buldum
1757281041666.webp

Bugün itibarıyla Intel'den AMD sisteme geçiş yaptım. Montajdan sonra anakartta görüntüde sürekli kırmızı ışık yanıyor veya PC'nin kapanıp açılmasında sorun yok; ayrıca PC'yi komple kapattığımda bile o ışık yanıyor. Sorun ne olabilir? Görselleri başka sitede buldum; aynı noktadaki yer yanıyor, bende de.

Anakart: ASUS ROG Crosshair X870e Hero.
İşlemci: R7 9800X3D.
RAM: G.Skill 6000MHz CL30 EXPO.

Ön panel Type-C portu 60 watt destekliyor ama o LED yanan yere güç bağlantısı yaparsanız bu gücü verir boş olduğu için LED yanıyor.

Hocam desteğin için çok teşekkür ederim yarın işten sonra deneyeceğim sizleri de bilgilendiririm çok sağ olun.
MSI kartlarda ErP ayarı var, LED'ler kapanabiliyor ama bu donanımsal olanlar değil. Mecbur o bağlantıyı yapman gerekiyor, ROG'da da boştaki yanan ekstra RGB'leri kapamak istersen Aura Only vesaire seçebiliyorsun Onboard kısmından BIOS içerisinde. Bu kart boşta da yine ROG kısmını yakıyor solda.