onur elektronik

Üyecik
Merhabalar, müşterimin Asus Zenbook UX3407QA ARM tabanlı laptopuna Windows kuramıyorum. Windows 11 ARM sürümünü indirdim, Rufus üzerinden gerekli ayarları yaptım ve cihazın boot ayarlarını da düzenledim. Ancak cihaz açılış esnasında bir süre bekledikten sonra kapanıyor ve tekrar açılıyor. Bu konuda yardımcı olmanızı rica ederim.

1761286858435.webp

Merhaba, müşterimin ASUS Zenbook UX3407QA ARM tabanlı laptopuna Windows kuramıyorum. Windows 11 ARM sürümünü indirdim, Rufus üzerinden gerekli ayarları yaptım ve cihazın boot ayarlarını da düzenledim. Ancak cihaz açılış esnasında bir süre bekledikten sonra kapanıyor ve tekrar açılıyor. Bu konuda yardımcı olmanızı rica ederim.

Eki Görüntüle 195263

Kullanılan ISO'yu değiştirmeyi denediniz mi?

Merhabalar, müşterimin Asus Zenbook UX3407QA ARM tabanlı laptopuna Windows kuramıyorum. Windows 11 ARM sürümünü indirdim, Rufus üzerinden gerekli ayarları yaptım ve cihazın boot ayarlarını da düzenledim. Ancak cihaz açılış esnasında bir süre bekledikten sonra kapanıyor ve tekrar açılıyor. Bu konuda yardımcı olmanızı rica ederim.

Eki Görüntüle 195263
Windows normal olarak açılıyorsa, USB'den sources\setup.exe dosyasını açarak kurulum yapmayı deneyin. Bitince silersiniz windows.old'u.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör: