Ataberk Doğan yayınları hakkındaki düşünceleriniz neler?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 22723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 148
  • Etiketler Etiketler
    neler

22723

Uzman
Fazla yayın izleyen biri değilim. Pintipanda Dying Light the Beast yayınını düzenli izledim en son öyle diyeyim. Ayda yılda bir canım sıkılınca açar bakarım. Eray vs. hiç ilgimi çekmiyor zaten. Rraene'nin oyun videoları eğer ilgimi çekiyorsa genelde ona bakıyorum. Dispatch izledim ondan arada izleniyor. Sohbet sarıyor kral adam. Lakin bu 2 gündür Ataberk ve ekibi önüme düşüyor olay nedir?

Ben bilmiyorum 2 video izledim. Herkes burnu havada yazdığı için demiyorum ama elemanın gerçekten ayrı bir özguveni var; 2 tane kıza kredi çekip ayrı eve çıkın diyor yayın açmak için bana göre olmaz. Diğerlerini kovmak istemiyor sanırım tam anlamadım. Ama gereksiz bir özveri var ortada "Bizimle düşen olmadı". Ekibinden birinin başına maddi anlamda bir iş gelse ne denli yardım eder ki?
İlgimi çekiyordu samimi bir abi gibi böyle sövüp öven, sevip kollayan biri gibiydi. Bu tarz bir kisinin işinde çalıştım sanayide bu yaz. Karakterleri benziyor ikisi de güvenilmez geldi niyeyse. Keza bana çalış hakkını alırsın deyip asgarinin azını vermesi gibi bir olay yaşamıştım. Yani severdim kendini ama altını doldurmayacağı laflar etmesi anlamsız. Düzenli disiplinli bir iş istiyorsan ona göre ekip dizeceksin ekibi sanırım biriyle dalga geçiyor arkadaşa hizmet ettiriyordu. Abi öyle insanlar senin yüzüne güler, arkadan farklı konuşur kac yaşında adam bunu bilmesi gerekir. Aşırı samimiyetsiz ekip, hepsi öne geçmek istiyor gibi ama değişik bir ortam fazla anlam veremedim. Siz ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesitleri bazen komik ama kesinlikle bir yayını oturup izleyebileceğim biri gibi gelmiyor bana.

Kesitleri bazen komik ama kesinlikle bir yayını oturup izleyebileceğim biri gibi gelmiyor bana.
Orkun ile çektiği videoları izliyordu onlara baktım. Birde tuna tavus ile boyozcu olayı olduğu gün yayına girdim. Bende izlemiyorum takipçisi değilim. Piyasada şu sıra kim varsa bir sorun yaşıyor, o ilginç.

Şu an piyasada kayda değer yayıncı göremiyorum ben, hepsi günün sonunda aynı şeyleri yapıyor video izle sohbeti oku sonra yayıncı ol. Jahrein ve ataberk dışında. Ataberk için sohbetleri sarıyor fakat bazen fikirleriyle ters düştüğümüz oluyor arada izliyorum. Ayrıca X topluluğunda ekibinin iyi olmadığını söyleyen büyük bir çoğunluk var.

Takip etmediğim için bende bilmiyorum. Ama hepsine abi gibi davranması yerine iş veren olmalı. Samimiyet işi köreltiyor gibi duruyor.

Tanımıyorum açtım az önce hiç samimi gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…