Helox Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 2.109 Makaleler 1 Çözümler 31 Beğeniler 1.427 Yer Tensura 10 Aralık 2025 #1 Klavyemde boş olan bir tuş var, Auto Clicker programında kullanmak istiyorum ama tuşu boş olarak algıladığı için çalışmıyor. Bu tuşu nasıl işlevli hale getirebilirim?
Klavyemde boş olan bir tuş var, Auto Clicker programında kullanmak istiyorum ama tuşu boş olarak algıladığı için çalışmıyor. Bu tuşu nasıl işlevli hale getirebilirim?
Çözüm Pisagor 10 Aralık 2025 Bu durumda başka bir uygulama gerekir. Yanlış hatırlamıyorsam Power Toys da bir key atama uygulaması vardı.
Bu durumda başka bir uygulama gerekir. Yanlış hatırlamıyorsam Power Toys da bir key atama uygulaması vardı.
KS KS Helox Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 2.109 Makaleler 1 Çözümler 31 Beğeniler 1.427 Yer Tensura 10 Aralık 2025 #11 Pisagor dedi: Anladım. Klayenin bir yazılımı filan var mı? Onunla bu tuşa bilindik ama az kullanılan bir karakter tanımlayıp bu sorunu çözebilirsiniz gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Klavyenin yazılımı yok. Artı 0 Eksi
Pisagor dedi: Anladım. Klayenin bir yazılımı filan var mı? Onunla bu tuşa bilindik ama az kullanılan bir karakter tanımlayıp bu sorunu çözebilirsiniz gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Klavyenin yazılımı yok.
Pisagor Becerikli Katılım 10 Kasım 2025 Mesajlar 331 Çözümler 2 Beğeniler 176 10 Aralık 2025 #12 Bu durumda başka bir uygulama gerekir. Yanlış hatırlamıyorsam Power Toys da bir key atama uygulaması vardı. Artı 0 Eksi Çözüm
Bu durumda başka bir uygulama gerekir. Yanlış hatırlamıyorsam Power Toys da bir key atama uygulaması vardı.