Atari reklamının geleceği görmesi

Makaleler
24
Yer
Autopolis Oita
Yıllar önce çıkan bu Atari reklamının geleceği görmesi bayağı ilginç bir olay. Kimsenin bu reklam hakkında bir şey bahsetmemesi de ayrı bir olay.

Reklamın sonunda "artık sokaklar bomboş" ifadesi kullanılıyor. Yıllar sonra özellikle pandemi döneminde, insanların büyük çoğunluğu evinde oyun oynadı. Pandemi dışında da milyonlarca oyuncu aynı anda evinde oyun oynuyor. Sokaklar bir anlamda bomboş durumda.

Bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz?

Burada anlatılmak istenen şey Atari'nin çok eğlenceli olması ve insanlarında bu yüzden oynamak için evden çıkmaması. Pandemiyle ayrı bir şey benzetemedim.

Vay siyonistler vay...

Kendine bağlayabilen bir cihaz olduğundan bahsedilmiş. Taş devrinden kalma bir insan "uga buga emelke zuna jiva" dese bir akıllı çıkıp "baaaak geleceği görmüşler" diyor.

Burada anlatılmak istenen şey Atari'nin çok eğlenceli olması ve insanlarında bu yüzden oynamak için evden çıkmaması. Pandemiyle ayrı bir şey benzetemedim.

Pandemi dışında da genel olarak inanlar artık evde oyun oynuyor. En uç nokta olduğundan dolayı, oradan örnek verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…