Atari salonlarını hatırlayan var mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Eagles
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 334
  • Etiketler Etiketler
    atari
Makaleler
31
Yer
Kocaeli
Selam dostlar,

Kimler atari salonu tozu yuttu? Ben küçük iken, ekmek almaya gönderirlerdi. O parayı bile atari salonlarında harcadığımı bilirim. Az fırça yemedik, unutmam. Ne günlerdi diyorum şimdi.

Son olarak Şirinevler'de bir atari salonunda oynamıştım. Artık tedavülden kalktı sanırım hepsi. Şimdi bakıyorum, teknoloji nerelere geldi ama o zamanların, tadı farklıydı.

Görseller ile sizi baş başa bırakıyorum. Biraz nostalji diyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Atakule-Dreamland nasıl unutulabilir?

Çocukluğumun bir kısmı orada geçti. Street Fighter, Tekken ve cadillacs and dinosaurs(halk arasında Mustafa oyunu diye bilinir ) oyunları için evden yana yakıla para isterdim. Güzel günlerdi.

Evde yerim var, bir ara evime alsam mı diye çok düşünmüştüm. Hala satılıyormuş ikinci el sitelerinde.

Atakule-dreamland nasıl unutulabilir?

Unutulur mu hocam hiç.

İstanbul'da hala birkaç tane var mış .

Hadi ya, nerede var mış?

Adana’da bile hala bu salonlardan var aslında, Turgut Özal Bulvarı/gökkuşağı eğlence merkezinde bir sürü var atari makinesi. Tabi eskisi kadar değer görmüyordur gittiğimde 1-2 kişi vardı genelde çoğunluk bilgisayar, Playstation filan oynuyor.

O 1-2 kişi, bizim gibilerdir muhtemelen.

PlayStation çıktı, mertlik bozuldu.

Ne günlerdi be... Çocukluğumun bir döneminde sıkça giderdim. Bir de "ver geçeyim" diyen abiler vardı.

Ne günlerdi be... Çocukluğumun bir döneminde sıkça giderdim. Bir de "ver geçeyim" diyen abiler vardı.

Beni de kuzenim alıştırmıştı atariye. PSP, PS 1, 2, 3, 4, 5 hepsine sahip oldum. Ama atari, bir başkaydı...

Şimdi gençler sabırsız, oynasınlar sinir küplerine binerler. Öyle dakika da bir save diye bir şey yoktu ki. Sabır ve teknik isterdi.

İfadeler: aes
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…